Borzalmas részleteket derültek ki a két nappal ezelőtti, a miskolci Tiszai pályaudvarnál történt gyilkosságról. A rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint az áldozat nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt, nemi aktust is folytatott az elkövetővel, egy 25 éves cseh férfivel.

Kézen fogva sétáltak

A nő és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon a rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint szombaton. Később együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Állva közösültek

„Itt a nő levetkőzött, majd állva közösült a férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát” – mondta a 24.hu-nak Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beismerte tettét

Az ügyész hozzátette: a bűncselekménnyel gyanúsított cseh férfi beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során. A rendőrség ezt követően előterjesztést tett a letartóztatás indítványozására.

Folyik a nyomozás

Az ügyész elmondta, hogy a gyanúsított esetében tartani lehet a szökés-elrejtőzés veszélyétől, valamint a bizonyítási eszközök eltüntetésétől is. Mivel cseh állampolgár, ezért fel kell tárni azt is, hogy követett-e el korábban más, esetleg hasonló jellegű bűncselekményeket is. Ezek feltárása jelenleg is tart.

Szombat hajnalban találták rá a nőre

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nő holttestét szombat hajnalban találták meg Miskolcon, a Kandó Kálmán téren. A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Tiszai pályaudvar – illusztráció