Befogadták a nevelőotthonból megszökött fiatal lányt, majd pénzért árulták testét. A pár női tagja kuncsaftokat szerzett a mindössze 13 éves lánynak, olyan férfiakat, akikkel ő maga is pénzért bújt ágyba.

Árulták a lány testét

Egy tatabányai gyermekotthonból szökött 13 éves lányt befogadott egy, a város környékén található házba két férfi és egy nő. Ők azután a lány bújtatásáért és ellátásáért cserébe pénzért, közösülésre kényszerítették, vagyis dolgoztatták a gyereket, akivel az egyik férfi maga is rendszeresen közösült.

Kuncsaftokat szervezett

A banda nőtagja volt férjén keresztül beszervezett egy kuncsaftot, sőt, egyik ex-szeretőjét, akivel korábban maga is pénzért bújt ágyba, is rávette, hogy közösüljön a lánnyal. Az ügy összes nagykorú szereplője tisztában volt azzal, hogy a lány még csak 13 éves.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vádat emeltek ellene

Amikor fény derült a lány hollétére, a rendőrség az 2022. október 29. és november 10. közti eseményekkel kapcsolatban összesen hat embert tartóztatott le, az illetékes vádhatóság pedig mind a hatuk ellen vádat emelt.

A kerítő is bíróság elé került

A lányt eredetileg befogadó és kihasználó három személyen túl a kerítő exférj és a két kuncsaft is a Tatabányai Törvényszék elé került. Előbbiek kiskorú sérelmére elkövetett emberkereskedelem, kényszermunka és nemi visszaélés bűntette miatt hat-hat évnyi fegyházbüntetést kaptak, mellékbüntetésként hat évre eltiltották őket a közügyektől.

Felfüggesztettet kapott

A kerítés miatt elítélt negyedrendű vádlott egy év – három évre felfüggesztett – börtönt kapott.  A történetben kuncsaftszerepet játszó ötödrendű vádlott gyermekek kihasználása miatt két évet kapott – de három évre felfüggesztve –, ami mellett egymillió forintnyi büntetést kell kifizetnie.

5 évre felfüggesztett

A szintén kuncsaftként felbukkanó hatodrendű vádlott is két évet kapott gyermekek kihasználásának bűntette miatt – ennek végrehajtását öt évre függesztették fel –, amellett neki is egymillió forintos pénzbüntetést kell kifizetnie. Az összes vádlottat élethosszig eltiltották minden olyan tevékenységtől, ami 18 év alattiakhoz kapcsolódik.

Fellebbeznek

Az ítélet nem jogerős, az ügyész, valamint az ötöd- és hatodrendű vádlottak három napot tartottak fenn a jogorvoslati nyilatkozatuk megtételére. Az első, valamint a harmadrendű vádlottak és védőik felmentésért, a másodrendű vádlott szintén felmentésért jelentettek be fellebbezést. A negyedrendű vádlott tudomásul vette az ítéletet. A negyed-, az ötöd- és a hatodrendű vádlottak védői nem voltak jelen az ítélethirdetésen.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció