14 napig volt karanténban édesapjával az egyetemista fia. A kényszerpihenő utolsó napján a két férfi összebalhézott, a fiú egy kalapáccsal végzett apjával. Majd 100 liter kénsavat rendelt postán, hogy eltüntesse apja holttestét. A szomszédok hívták ki a rendőrséget.

Híres egyetemen tanult

Az évek óta Angliában élő F. G. K. a szigetország egyik legnevesebb egyetemén folytatta tanulmányait, éppen master-képzésre készült, amikor 2020 augusztusában, a covid-járvány kellős közepén hazajött Magyarországra.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itallal ünnepelték a karantén végét

A fiatalember és apja házi karanténba került, 14 napot kellett volna a lakásban eltölteniük, amelyből tizenhárom minden baj nélkül el is telt. A pokol az utolsó napon szabadult el, amikor úgy döntöttek, hogy némi alkohol fogyasztással ünneplik meg a közelgő „szabadulást”.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kalapáccsal indult felé az apja

„Én alig ittam valamit, apám viszont felöntött a garatra. A vita akkor robbant ki, amikor alpári módon elkezdte szidni az édesanyámat, mire én közöltem vele, ő is erősen hibás abban, hogy elváltak. Erre dühében felkapta az ablakpárkányon lévő kalapácsot és elindult felém” – mondta a Blikknek a fiatal férfi.

Dulakodni kezdtek

A férfi azt mesélte, hogy ettől nagyon megijedt és emiatt ököllel arcon vágta édesapját. Az idős férfi összeesett és az ágyra rogyott, a kalapács pedig kiesett a kezéből. Apa és fia ekkor dulakodni kezdett és a fiú azt állítja, hogy félelmében kétszer sújtott a kalapáccsal édesapjára.  

100 liter kénsavat rendelt

Az apa halála után a fiú 100 liter kénsavat rendelt, a pánik hatására így akarta eltüntetni apja holttestét.

A spájzban rejtegette a holttestet

Amíg a hordónyi kénsav nem érkezett meg, addig F. G. K. a spájzban rejtegette apja holttestét. Aztán a szoba közepére állította a hordót és beletette apja holttestét.

A szomszédok hívták a rendőröket

„Az elviselhetetlen szagra a szomszédok figyeltek fel és ők hívták ki a rendőröket is. Mire megérkeztek, már csak apám lábszárra volt ép – idézte fel a szörnyű részleteket a férfi.

Személyesen akarta elmondani

„Angliában élő édesanyáméknak telefonon nem mertem elmondani, hogy mit tettem. Csak azt éreztem, minél előbb ki kell jutnom hozzájuk, mert ami történt, az csak személyesen tudom elmondani” – mondta a fiú.

Ostoba módon viselkedett

Úgy érezte, hogy mielőtt visszaindul Angliába, el kell tüntetnie a holttestet. Azt mondja, ma már tudja, hogy nagyon ostoba módon viselkedett. Sosem volt rendőrségi ügye, az agresszív viselkedés sem jellemző rá.

Börtönben van

„Ahelyett, hogy mondjuk Cambridge-ben vagy Oxfordban egy multinál lennék rendszergazda, egy börtönben várom a tárgyalásomat” – mondta a férfi, akit emberöléssel gyanúsítanak. Ügyvédje szerint védence erős felindultságból cselekedett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció