Két fekete BMW ütközött kedd este Budapesten a 20 kerületben. Akkora erővel csapódtak össze, hogy egy villanyoszlop is kidőlt. Mivel az egyik autóban a sofőr nem volt bekötve, a légzsák sem nyílt ki, ő súlyosan megsérült.

Egymásnak csapódott két BMW

A Kékvillogó.hu hírportál információi szerint két BMW ütközött a 20. kerületi Vécsey utca és Pöltenberg utca egyenrangú kereszteződésében kedd este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tövestől szakadt ki a villanyoszlop

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tartotta be a szabályt

Az egyik BMW a Pöltenberg utcán haladt Kispest felé, amikor a Vécsey utcán a Nagysándor József utca irányából érkező másik BMW vezetője nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és eléhajtott.

Gyorsan megérkezett a mentő

Nagy erejű ütközés

A nagy erejű ütközés hatására a vétlen BMW megpördült volna, de ekkor a két jármű hátsó része újból egymásnak ütközött, majd az okozó BMW tovább haladva a járdára hajtott és a sarki ház kerítésének csapódott, valamint kidöntötte a szintén a sarkon álló beton villanyoszlopot.

Csúnyán összetört mindkét BMW

Súlyos sérülés

A vétlen BMW-t vezető nő súlyos nyaki sérülést szenvedett, feltehetően azért, mert nem használta a biztonsági övét. A kormányba épített légzsák emiatt nem is nyílt ki, csak az oldalsó légzsákok, őt a mentőszolgálat munkatársai a Merényi Gusztáv kórházba szállították, két utasa nem sérült meg.

Pont a kerítés sarkát és az oszlopot kapta el a BMW

Négy utas

A vétkes járműben a négy férfi utasból ketten sérültek meg könnyebben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint segítettek a súlyosan sérült sofőr mozgatásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/GK