„Reggel 8 órától tele volt a ház rendőrökkel. Mindenki azt hitte, hogy meghalt, de valaki látta, hogy a mentők elvitték. Kiderült, hogy drog van a dologban, amikor a nyomozók rendőrkutyát hoztak fel és az egész lakást ecsetelték.” Erről írt egy szemtanú, aki ott volt, amikor az ismert énekesnőt kórházba szállították.

Itt az újabb drogbotrány

Újabb drogbotrány borzolja a kedélyeket a hazai sztárvilágban. Az elmúlt órákban egyre több helyről erősítették meg a hírt, miszerint egy ismert magyar énekesnőt mentővel és rendőri kísérettel vittek egy budapesti kórházba. Szemtanúk szerint mindkét kezét el kellett látni. A rendőrség eljárást indított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tele volt a ház rendőrökkel

„Itt lakik a házunkban. Reggel 8-tól tele volt a ház rendőrökkel, 10-12 minimum és a nyomozók. Mondjuk mindenki azt hitte, hogy elpatkolt, végül a szomszéd látta, hogy mentővel elvitték” – tudtuk meg az egyik szomszédtól.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Mindenki levágta, hogy drog van a dologban”

„Érdekes, mert ajtót nyitott, azt hittük, elájult, de nem. Aztán mindenki levágta, hogy drog van a dologban, mikor rendőrkutyát hoztak fel, és a nyomozók az egész lakást ecsetelték” – tette hozzá a ház egyik lakója.

Kábult állapotban

A híresség erősen kábult állapotban került kórházba, ahol azonnali ellátásban részesült. Ezt követően toxikológiai vizsgálatnak vetették alá, ami kokaint mutatott ki a szervezetében.

Kevés az információ

Az énekesnő jelenlegi állapotáról egyelőre nincs információ, és arról sem, miként szerezte sérüléseit, mi történt pontosan az angyalföldi lakásban.

Ki lehet a híresség?

Természetesen folyamatosan megy a találgatás arról, ki lehet az a híresség, akit bevittek a kórházba. Sokan úgy gondolják, hogy az X-Faktor című tehetségkutató egyik felfedezettjéről lehet szó.  

Személyiségi jogok

A nevet a személyiségi jogok miatt nem hozhatják nyilvánosságra, de borítékolható, hogy nem sokáig marad titokban, ki az érintett és pontosan mi történt vele.

Eljárás indult

Az ügyben a 13. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanújával indított eljárást. Kihallgatás, vélhetően az énekesnő állapota miatt, még nem történt. A nő sérüléseivel összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja a rendőrség tájékoztatása szerint.

Kábítószeres botrányok

A Kékvillogo.hu is beszámolt arról, hogy a korábban több televíziós műsorban is feltűnt divattervező, Herczeg Zoltán lakásán nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A férfi elismerte a kábítószer-fogyasztás tényét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív