A budapesti rendőrök egy 17. kerületi házban fogták el a milliós tételekkel dílerkedő B. Györgyöt. A nála tartott házkutatás során mintegy 6 és fél millió forint értékű kábítószert foglaltak le az egyenruhások.

Kábítószert árult

A 17. kerületi rendőrök 2021. január 27-én, a reggeli órákban tartottak házkutatást 36 éves B. Györgynél, akit azzal gyanúsítanak, hogy dílerkedéssel szerezte a betevőjét. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

17. kerületben fogták el

Több mint 2 kiló fű

Az egyenruhások a házkutatás során megtalálták a hálószobában, illetve egy lépcső alatti tárolóban a férfinél tartott több mint 2 kilogramm marihuánát. A nyomozók ezen felül találtak még a dílernél 140 gramm kábítószergyanús anyagot – feltehetően speedet –, mérleget,  vákuumfóliázót és közel 6 millió forintot. Ezeket lefoglalták.

Fehér por is volt B. Györgynél

Milliók és fegyverek

A lefoglalt kábítószer értékét úgy becsülték a rendőrök, hogy az körülbelül 6,5 millió forint. Ugyanakkor a nyomozók találtak ezen kívül mást is: a házból két gáz- és riasztófegyver, illetve két másik pisztoly is előkerült, ezeket szakértők vizsgálják.

Ezek a fegyverek voltak a férfinál

Előállították a dílert

A sikeres rendőrségi akciót követően a nyomozók előállították B. Györgyöt a kerületi rendőrkapitányságra, és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. Ezek után a rendőrök őrizetbe vették a férfit, akit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ez is érdekelhet

B.György elfogásáról videó is készült

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból – Forrás: YouTube