Tűz ütött ki egy szigetszentmiklósi panzió wellness-részlegében szombat este, több embert kimenekítettek az épületből. A tüzet este 11 órára eloltották.

Szaunával volt a baj

Egy 70 négyzetméteres szauna-területen ütött ki a tűz. A Tököli úti épületben tartózkodó emberek kimenekítését a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összesen 10 ember volt ott

A tűzzel-füsttel érintett területről két embert hoztak ki, és átadták őket a mentőknek, míg a tűzzel nem érintett részből nyolc embert menekítettek ki. Később az emberek visszatérhettek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A készültség

Ketten kórházba kerültek

Helyszíni tudósítónk szerint a nőt és egy gyereket füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Volt munka bőven

Az egységek a wellness-részleg fölötti lakóteret is kiürítették, itt meg kellett bontani az épület tetőszerkezetét is, és átvizsgálják a szomszédos épületet.

További fotó a helyszínről

Újévi tragédia Solymáron

A TV2 sztárja a solymári lakástűz áldozata. Babicsek Bernát holttestét egyik rokona találta meg, miután a színész nem adott életjelet magáról. Halálát füstmérgezés okozhatta.

A népszerű színész-zenész temetéséről itt írtunk részletesen

Baleset is történt a településen

Két gépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc utcánál, az M0-s lehajtójánál. Az autókban összesen hárman utaztak. A balesethez a mentőket ás tűzoltókat is kérték.

Címlapfotónk a szigetszentmiklósi tűzoltók Facebook-oldaláról származik.