500 ezer forint jutalmat tűzött ki a dunakeszi rendőrség abban az ügyben, amelyben egy, vagy több autórongálót keresnek.

Tavaly akciózott

A Dunakeszi Rendőrkapitányság rongálás bűntette miatt folytat nyomozást. Valaki(k) még 2021 nyarától az év végéig Fóton, parkoló autókra maró hatású anyagot locsolt, milliós károkat okozva ezzel a sértetteknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Komoly vérdíj

A zsaruk ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűztek ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pontosan meg kell mondani, hogy ki lehet az

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

Az egyik autó

Bizalmasan

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A másik autó

A rendőrség felvétele

Ide szólhat be

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Mi a rongálás?

A megrongálás a dolog állagának olyan károsítását jelenti, amelynek folytán annak értéke csökken, azonban a dolog megjavítása után az eredeti rendeltetésének megfelelően használható.

Ez is érdekelhet

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.