Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón. Két gépjármű is elütötte a szerencsétlenül járt kerékpárost.

Az úton feküdt

A rendőrség az írja, hogy egy kisteherautó sofőrje a pirtói Új utcában egy, az út mellett elhagyott kerékpárra lett figyelmes, de már későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépkocsija alá szorult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy másik autó is

A kiérkező rendőrök az úton egy ismeretlen autó lökhárítójának egy részét és további anyagmaradványokat is megtalálták, így felmerült a gyanú, hogy egy másik gépkocsi üthette el korábban a férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Részegen hortyogott

A rendőrök pár házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ott lakó, ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele és beállt az udvarába.

Bevitték

A sofőrt előállítják a rendőrök. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja – áll a közleményben.

Súlyos baleset Alsónémedinél

Lesodródott az úttestről, és egy fának ütközött egy kistehergépkocsi az 5-ös főúton, Alsónémedi közelében. A tűzoltók egy embert feszítővágóval és speciális nyomóhenger segítségével szabadítottak ki az összetört járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ütközés a sztrádán

Összeütközött egy utánfutót húzó személyautó egy másik személygépkocsival az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 68-as kilométernél, Dunaújváros térségében. A baleset következtében törmelék került az úttestre, amely akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon.

Ez is érdekelheti