Megtalálták az anyja által Olaszországban meggyilkolt kétéves kisfiú vérét a nő táskájában lévő késen. Ez derült ki a volt pornószínésznő elleni büntetőper legutóbbi tárgyalásán a perugiai bíróságon. Bradács Katalin a személyes holmiját követelte.

Megromlott a kapcsolatuk

Bradács Katalin és volt élettársa, J. Norbert kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt megromlott. A kis Alexet a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el, de az anya nem kívánta átadni a férfinek, inkább Olaszországba szökött a kétéves gyermekkel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Olaszországban akart boldogulni

Mivel a sztriptíztáncosként és pornószínészként is tevékenykedő nőnek volt kint kapcsolatrendszere, az ismerősei segítségével próbált először boldogulni. Néhány napra kapott is szállást a kisfiával, de aztán mennie kellett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálra késelte gyermekét

Több napos bolyongás után Katalin a gyermekét halálra késelte, majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette.

Meghallgatták a csendőröket

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a gyilkossági ügyet a perugiai bíróságon tárgyalják. A szerdai napon azokat a csendőröket hallgatták meg, akik Katalin brutális tette után intézkedtek. A beszámolójuk szerint Bradács a késelés után átöltözött. 

Két mobiltelefont is lefoglaltak

Massimiliano Scaringella, a kisfiát gyászoló apa jogi képviselője a Borsnak elmondta: a nőtől két mobiltelefont is lefoglaltak. Kiderült, hogy a készülékeket megrongálták, az egyiket egy éles tárggyal, a másikat vízbe merítették.

Megtalálták a kisfiú vérét

Megtalálták az anyja által Olaszországban meggyilkolt kétéves kisfiú vérét a nő táskájában lévő késen. Ez is kiderült a volt pornószínésznő elleni büntetőper legutóbbi tárgyalásán.

Február 13-án folytatják

A hölgy a tárgyaláson végig azon aggódott, hogy mikor kapja vissza a rendőrség által leltárba vett személyes ingóságait. A következő tárgyalást február 13-ra tűzték ki. A tervek szerint akkor befejezik a tanúk meghallgatását.

Folyamatosan jegyzetelt a gyilkos

A tárgyalóteremben kialakított ketrecbe zárt elkövető a tanú-meghallgatások alatt folyamatosan jegyzetelt, sokak szerint arra játszik, hogy beszámíthatatlannak nyilvánítsák, és így elkerülhesse a börtönt. 

Kizárható, hogy elmebeteg

A Kékvillogó.hu írt arról az ősszel, hogy olasz pszichológusok vizsgálták meg a kétéves kisfiát meggyilkoló Bradács Katalint, akik a borzalmak pillanatait is rekonstruálták a nő segítségével. Ennek alapján kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne.

Legalább 25 évet kaphat

Rosszul reagált, ha a gyerek dühös – ez a megállapítás is szerepel abban az elemzésben, amit a Bradácsról szóló szakvélemény tartalmaz. A nőre legalább 25 év börtön várhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Fotó: archív