Újabb megdöbbentő dolgok derültek ki arról a magyar nőről, aki Olaszországban megölte gyermekét. Tanúskodott az a rendőr, aki a gyilkosság előtt megállította az utcán Bradács Katalint. A gyermekgyilkos anya ügye a perugiai bíróságon folytatódott. A nőt egy ketrecbe zárták a tárgyalás idejére.

Tanúskodott az olasz rendőr

Tanúvallomásokkal folytatódott a gyermekgyilkos magyar anya olaszországi büntetőpere. A perugiai bíróságon meghallgatták azt a rendőrt, aki még a gyilkosság előtt megállította az utcán Bradács Katalint, akinél kés volt és furcsán viselkedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy kést rejtegetett

„Észrevettük, hogy egy kést rejteget. Azt lefoglaltuk, a nőt pedig feljelentettük, de elengedtük” – mondta a rendőr. Később kiderült, hogy ez a kés nem az volt, mint amit a bűncselekményhez használt. Azt ugyanis a vásárlók számára kikészített szatyrok közé rejtette abban a boltban, ahol a pénztári futószalagra fektette kisfiát, miután halálos sebet ejtett rajta. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megromlott a kapcsolatuk

Az egykori pornószínésznő kapcsolata párjával, Norberttel még közös gyermekük születése előtt megromlott, és a kis Alex érkezése sem hozta őket közelebb egymáshoz. A bíróság ideiglenesen az apának ítélte a gyermeket, de Bradács Katalin a kisfiút nem adta át a férfinak. Ehelyett a gyermekkel Olaszországba menekült. Itt napokig bolyongott, és ezután követtel el szörnyű tettét.

„Előre megfontoltság”

„A vádlott tettét illetően erősen körvonalazódik az előre megfontoltság” – mondta el a Borsnak Massimiliano Scaringella, a gyászoló apa jogi képviselője.

Folyamatosan jegyzetelt a gyilkos

A tárgyalóteremben kialakított ketrecbe zárt elkövető a tanú-meghallgatások alatt folyamatosan jegyzetelt, sokak szerint arra játszik, hogy beszámíthatatlannak nyilvánítsák, és így elkerülhesse a börtönt. 

Kizárható, hogy elmebeteg

A Kékvillogó.hu írt arról az ősszel, hogy olasz pszichológusok vizsgálták meg a kétéves kisfiát meggyilkoló Bradács Katalint, akik a borzalmak pillanatait is rekonstruálták a nő segítségével. Ennek alapján kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne.

Legalább 25 évet kaphat

Rosszul reagált, ha a gyerek dühös – ez a megállapítás is szerepel abban az elemzésben, amit a Bradácsról szóló szakvélemény tartalmaz. A nőre legalább 25 év börtön várhat rá. Ügyében a perugiai bíróság dönt majd. 

Napi 40 szál cigit szív

A nőt a börtönben megvizsgáló pszichológus szerint a gyilkos agresszív. Személyiségzavarban szenved, illetve depressziós. A börtönben napi 40 szál cigit szív, és a padlóra fektetett matracon hajlandó csak aludni.

Nem mossa a ruháit

A nő a leveleit a földön térdelve írja. Ruháit nem mossa, mert érzi bennük halott kisfia illatát. Gyógyszereket kapott, és az első hét végére döbbent rá, mit is tett. Sírva szólongatta cellájában a kisfiát, akit látni akart. Rendszeresen álmatlanság kínozza – derült ki a bíróságon ismertetett, 67 oldalas jegyzőkönyvből.

Rajzolgat a zárkában

A nő rendszeresen rajzol, tíz oldalas levélben írta meg az életét. Eszerint 17 éves koráig tanult. Kezdetben bébiszitter volt, majd külföldön, többek között Olaszországban vállalt munkát. Táncolt, majd pornófilmekben vállat szerepet, ebből tartotta el magát szűkösen. Olasz kapcsolatától született első fia, Alex 24 évvel idősebb mostohatestvére. Utolsó munkahelye egy budapesti bútoráruház volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Fotó: archív