Halálos baleset történt hétfőn délután Szolnokon. A Szent István hídon egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze.

Ütközés a hídon

Az eddigi információk alapján január 23-án 18 óra körül egy tehergépjármű és kisteherautó ütközött össze Szolnok belterületén, a 4-es számú főút 101. kilométerszelvényében, a Szent István hídon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az egyik sofőr

A baleset következtében a kisteherautó sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útlezárás

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A forgalmat a Kertész utca és Tószegi út irányába terelik.

Frontális ütközés

A Kékvillogó.hu számolt be arról a balesetről, amelyben a vétlen autó sofőrje vesztette életét. A tragédia a 4-es főúton történt Fegyvernek és Kenderes között.

Áttért a másik oldalra

Az eddigi információk szerint egy komádi lakos közlekedett személygépkocsijával a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Kenderes felé, amikor a 134. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. 

Elhunyt a vétlen jármű sofőrje

A baleset következtében ketten súlyos sérülést szenvedtek, míg a vétlen jármű vezetője a kórházban elhunyt. A baleset körülményeit, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja – írta a police.hu

 „Szomorú és dühös vagyok”

„Megint a vétlen halt meg, szörnyű. Ilyenkor ismeretlenül olyan szomorú és egyben dühös is vagyok… Csak hajtanak az emberek ész nélkül, bele sem gondolva, milyen következményei lehetnek” – írta egy hozzászóló a baleset kapcsán.

Áramelosztó oszlopnak ütközött

Ugyancsak a Kévillogó.hu írt arról, hogy a megváltozott időjárási körülmények vasárnap hajnalban közlekedési balesethez vezettek Bükön is. Egy Audi kombit vezető férfi a Petőfi Sándor utcában közlekedett, amikor elvesztette uralmát járműve felett és egy fém áramelosztó oszlopnak ütközött. 

Elhagyta a helyszínt

Az nem derült ki, hogy hogy megsérült-e valaki az ütközés során, ugyanis a sofőr a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

Több órás kimaradás

A baleset több órás áramkimaradást okozott a településen. Az áramszolgáltató a sérült és erősen megdőlt oszlopot daru segítségével stabilizálta, közben az autót elvontatták a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció