A vétlen autó sofőrje vesztette életét abban a balesetben, amely a 4-es főúton történt Fegyvernek és Kenderes között. A két személygépkocsi frontálisan ütközött össze egymással.

Frontális ütközés a 4-esen

Az eddigi információk szerint egy komádi lakos közlekedett személygépkocsijával a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Kenderes felé, amikor a 134. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhunyt a vétlen jármű sofőrje

A baleset következtében ketten súlyos sérülést szenvedtek, míg a vétlen jármű vezetője a kórházban elhunyt. A baleset körülményeit, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja – írta a police.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Szomorú és dühös vagyok”

„Megint a vétlen halt meg, szörnyű. Ilyenkor ismeretlenül olyan szomorú és egyben dühös is vagyok… Csak hajtanak az emberek ész nélkül, bele sem gondolva, milyen következményei lehetnek” – írta egy hozzászóló a baleset kapcsán.

„Örökre eltiltanám az ilyet”

„Aki frontálisan átmegy a szemközti sávba, azt örökre eltiltanám!” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Nagy erejű volt az ütközés

Mindkét jármű alaposan összetört

Egy halott és két súlyos sérült a szomorú mérleg

Áramelosztó oszlopnak ütközött

A Kévillogó.hu írt arról, hogy a megváltozott időjárási körülmények vasárnap hajnalban közlekedési balesethez vezettek Bükön is. Egy Audi kombit vezető férfi a Petőfi Sándor utcában közlekedett, amikor elvesztette uralmát járműve felett és egy fém áramelosztó oszlopnak ütközött. 

Elhagyta a helyszínt

Az nem derült ki, hogy hogy megsérült-e valaki az ütközés során, ugyanis a sofőr a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

Több órás kimaradás

A baleset több órás áramkimaradást okozott a településen. Az áramszolgáltató a sérült és erősen megdőlt oszlopot daru segítségével stabilizálta, közben az autót elvontatták a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság