Kidöntött egy villanyoszlopot és ezzel nem kis bosszúságot okozott a bükieknek az a férfi, aki Audi kombijával megcsúszott az úton és letért az útról. A kocsi sofőrje elhagyta a helyszínt, mielőtt kiérkeztek volna a tűzoltók és a rendőrök.

Áramelosztó oszlopnak ütközött

A megváltozott időjárási körülmények vasárnap hajnalban közlekedési balesethez vezettek Bükön is. Egy Audi kombit vezető férfi a Petőfi Sándor utcában közlekedett, amikor elvesztette uralmát járműve felett és egy fém áramelosztó oszlopnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhagyta a helyszínt

Az nem derült ki, hogy hogy megsérült-e valaki az ütközés során, ugyanis a sofőr a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több órás kimaradás

A baleset több órás áramkimaradást okozott a településen. Az áramszolgáltató a sérült és erősen megdőlt oszlopot daru segítségével stabilizálta, közben az autót elvontatták a helyszínről.

Nem volt könnyű a műszaki mentés

A villanyoszlop is megsérült

Meglepte a csúszós út a sofőrt

Hosszú órákon át tartott a helyreállítás

Baleset Mosonmagyaróvárnál

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy vasárnap hajnalban baleset történt Mosonmagyaróváron. Egy Opel személygépkocsi haladt az Ostermayer utcában, amikor is a Kossuth Lajos utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy BMW személygépkocsinak és az oldalának ütközött

Pákó utazott az autóban

A baleset helyszínén több órára lezárták az utat. A movarpress.hu azt írta, az Opelben Fekete Pákó utazott, ez az autó okozta a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: kiütötte az Audi a villanyoszlopot. Fotók: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság/Facebook