Nem adta meg az elsőbbséget egy autós vasárnap hajnalban, emiatt egy BMW-vel ütközött. Az Opelben a Didikirályként ismert Fekete Pákó ült, aki egy buliból tartott hazafelé.

Baleset Mosonmagyaróvárnál

Vasárnap hajnalban baleset történt Mosonmagyaróváron. Egy Opel személygépkocsi haladt az Ostermayer utcában, amikor is a Kossuth Lajos utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy BMW személygépkocsinak és az oldalának ütközött – írja a movarpress.hu.

Pákó utazott az autóban

A baleset helyszínén több órára lezárták az utat. A hírportál azt írta, az Opelben Fekete Pákó utazott, ez az autó okozta a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pákóék autójában a légzsákok is kinyiltak

Forrás: movarpress.hu

Buliból mentek haza

„Vasárnap hajnalban, útban hazafelé a helyi buliból, Mosonmagyaróvár területén történt a szerencsétlen baleset, amikor is a sofőröm figyelmen kívül hagyta a stoptáblát, aminek következtében ütköztünk a szabályosan közlekedő BMW-vel” – erősítette meg a hírt Fekete Pákó.

Ebben az autóban utazott Fekete Pákó

Forrás: movarpress.hu

Saját lábukon szálltak ki

„Az eset után az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött autókból, és meggyőződtünk arról, hogy egyikünk sincs életveszélyes állapotban, próbáltuk megnyugtatni egymást, miközben a BMW utasai rendőröket, mentőket hívtak, akik gyorsan a helyszínre érkeztek” – mondta a Didikirály az rtl.hu-nak. Elmondása szerint, maradandó sérülést senki nem szenvedett.

A BMW-ben utazók könnyebben sérültek

Forrás. movarpress.hu

Sajnálja a történteket

„Azóta erről nincs újabb információm, a helyi rendőrök szükség esetén a sofőrömmel veszik fel a kapcsolatot. Nagyon sajnálom a történteket, remélem, mindenki mihamarabb felépül a traumából” – mondta Fekete Pákó az eset után.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: Facebook/movarpress, Kékvillogó montázs