Ismét tragédia történt a síneken: Hajdú-Bihar vármegyében egy vasúti átjáróban ütött el a vonat egy kerékpárost.  

Elütötték a kerékpárost

Hétfő délelőtt a Debrecenből 9:38-kor Záhonyba elindult személyvonat Bocskaikerten, az Állomás úti vasúti átjáróban elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendben működött a sorompó

A balesetkor a fény- és félsorompó rendben működött – írta a Mávinform. Helyszíni információink szerint a rendőrök, a mentők és a tűzoltók is kiérkeztek a balesethez

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy vágányon közlekedtek

A helyszínelés befejezéséig Apafa és Hajdúhadház között a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek, a záhonyi fővonalon a menetidő 15-30 perccel megnőtt.

55 utast szállítottak át

A balesetben érintett személyvonat 55 utasát a helyszínen a katasztrófavédelem segítségével a következő záhonyi személyvonatra szállították át. 

Befejeződött a helyszínelés

A helyszínelés 14 óra körül fejeződött be, a záhonyi fővonalon délután fokozatosan áll majd helyre a menetrend.

Öngyilkossági szándékkal

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy legutóbb pénteken történt tragédia a síneken: halálra gázolt egy férfit a Nagykanizsáról elindult Tópart InterCity Szántód belterületén. A helyi információk szerint a tragédia Szántódon, a Május 1-je utcai vasúti átjárótól néhány száz méterre történt. Egy fiatal férfi valószínűleg öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre.

Vonatgázolás Dunakeszinél

Ugyancsak a Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy Vác irányába közlekedő személyvonat gázolt el egy embert a Pest vármegyei Dunakeszin, a Dunakeszi alsó vasúti megállónál. A fővárosi hivatásos és a Fót Aqua önkéntes egyesület tűzoltói egy embert emeltek ki a szerelvény alól. A vonaton körülbelül nyolcvanan utaztak. 

Túlélte a balesetet

A súlyosan sérült férfit a Mentőszolgálat munkatársai stabilizálták, majd kórházba szállították. Később kiderült: az elütött személy túléle a balesetet.

Halál Gyömrőn

Mint megírtuk, január első napjaiban elgázolt egy embert a Keleti pályaudvarról Szolnokra tartó vonat Gyömrőn. A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével egy másik vonatra szállította el.

Tragédia Vecsésen

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szintén január elején, a Nyugati pályaudvarról 5:23-kor Nyíregyházára elindult Nyírség IC Vecsésen, a Dózsa György utcai vasúti átjáróban elütött egy gyalogost. A szerencsétlenül járt ember a balesetben életét vesztette. A fény- és félsorompó az átjáróban rendben működött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció