Megöltem anyámat – jött a bejelentés a segélyhívóra 2020. április 6-án este. A mogyoródi házhoz érkező rendőrök az idős asszonyon már nem tudtak segíteni, belehalt a testét borító késszúrásokba.

Az áldozat lánya állítsa szerint nem emlékszik semmire

Az áldozat lánya sem akkor, sem később nem tudott magyarázatot adni tettére, állítása szerint a mai napig nem emlékszik a részletekre. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Közel 20 éve élt együtt az anyjával

K. Rita akkor már közel húsz éve élt együtt a bűncselekményt megelőző időszakban már magatehetetlenné vált, 80 éves édesanyjával, munkahelye nem volt, megélhetésüket a szociális juttatás biztosította. A nő gyakran nézett a pohár fenekére, kijózanodva pedig képtelen volt visszaemlékezni dolgokra, a szörnyű esetről akkor itt a KékVillogó portálon is beszámoltunk.

Az utolsó emlékei

A tragédia napján is iszogatott, utolsó emléke, hogy ágyban fekvő anyja mellől felállva a konyhába indul főzni, a következő pedig az volt, hogy rendőrök viszik el.

57 késszúrással ölte meg

A történtek azóta sem rémlenek számára, tény viszont, hogy édesanyja testén 57 késszúrást számolt meg az igazságügyi orvosszakértő. A szúrások közül több létfontosságú szervet ért és nagy valószínűséggel az alkaron talált sérülések a sikertelen védekezés következményei, írja a Police.

Azóta is letartóztatásban van

Az azóta is letartóztatásban lévő K. Ritával szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Csecsemőjét szúrkálta halálra Borsodban egy nő

Pár nappal ezelőtt itt a KékVillogó portálon számoltunk be arról a horrorisztikus esetről, melynek során egy anya a szülést követően több mint 20 késszúrással végzett a csecsemőjével.

Titkolta terhességét

H. Noémi az élettársával közösen nevelte a négy kiskorú gyermekét. A nő 2 évvel ezelőtt várandós lett ötödik gyermekével, azonban ezt a terhességét titkolta, nem járt terhesgondozásra és nem vett igénybe orvosi ellátást sem.

Véresen jött ki a WC-ből

A szülés napján kiment a házuk mögött található mellékhelyiségbe, ahonnan visszatérve közölte élettársával, hogy nagyon vérzik.

Bezárkózott a házba

Ekkor a férfi megijedt és a velük egy udvarban lakó édesanyjától, valamint rokonaitól kért segítséget. A nő azonban kizavarta a segítségére siető családtagokat a házból, majd mosakodásra hivatkozva magára zárta az ajtót. 

Mentőt hívott az élettársa

Mintegy 15-20 perc elteltével élettársa megelégelte ezt, berúgta a bejárati ajtót és mentőt hívott az akkor már erősen vérző nőhöz.https://reingod.com/stat?i=ox16pv0ffmeldhht3yeyp&a=c810a686bd66546ab88be6b890334a158&cb=8248661616936321555

Tagadta a szülést

A nő azonban továbbra is ellenségesen, agresszívan viselkedett, és mindvégig tagadta, hogy nemrég gyermeket szült.

Rendőrt kellett hívni

Az asszony annyira ellenezte, hogy megvizsgálják az orvosok, hogy rendőrt kellett hívni. A kórházban megállapították, hogy néhány órával korábban spontán szülés történt.

Elkezdték keresni a csecsemőt

Amikor a rokonok megtudták, hogy asszony gyermeket szült, azonnal megkezdték a csecsemő keresését, de elkéstek.

Nem tudták újraéleszteni az újszülöttet

Az újszülöttet egy takaró alá rejtve találták meg, de a helyszínre kiérkező mentők több, sikertelen újjáélesztési kísérlet után csak a csecsemő halálát tudták megállapítani.

Kegyetlenül végzett a kisgyermekkel

A kegyetlen édesanya ugyanis 20 szúrt, metszett sérülést okozott, és egy súlyos nyaki érsérülés miatt a baba perceken belül elvérzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu