Betörtek Budapesten, a 16. kerületben egy oltópontra, ám szerencsére vakcinát nem vittek el, derült ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Éjszaka történt a betörés

A lap azt írja, hogy szombat éjszaka törtek be az oltópontként szolgáló 16. kerületi, Erzsébetligeti Színházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Betörték az ablakot

A Magyar Nemzet arról is ír, hogy a betörök annak köszönhetően jutottak be az épületbe, hogy betörték az ablakot.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Oltóanyagot nem vittek el

A beszámolóból kiderül, hogy oltóanyagot szerencsére nem loptak el, de gumikesztyűket és az oltáshoz használatos fecskendőket elvittek.

Tetten érték őket a rendőrök

Valószínűleg azért “csak” ennyit zsákmányoltak, mert a betörést követően azonnal megszólalt a riasztó, így a betörőknek nem sok idejük maradt addig, míg kiérkeztek a rendőrök, akik aztán a helyszínen el is fogták a tetteseket.

Drogfüggők lehettek

Az egyik szemtanú elmondása alapján a tolvajok drogfüggők lehettek, emiatt utazhattak a fecskendőkre.

Ezt írja közleményében a rendőrség

A cinkotai járőrök a helyszínen két férfit, harmadik társukat nem sokkal később a közelben fogták el.

FFP maszkokat is loptak

A tettesek FFP-maszkokat, gumikesztyűket, kézfertőtlenítőket, védőruházatot, vérnyomásmérőt és érszorítót vittek el, oltóanyaghoz nem fértek hozzá, áll a Police közleményében.

Eljárás indult

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanújával indított eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: MTI/Krizsán Csaba