Azt sem tudni, hogy mi okozhatta halálát, vagy ki az elkövető. A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét.

Eljárás indult

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben a borsodi rendőrök – közölte péntek délután a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal látták, hogy erőszakos halál történt

A tájékoztatás szerint állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a járőrök egy bódvalenkei lakásnál, ahol holtan találták az ott élő nő. Halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elszaporodó esetek?

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van – zárul a szűkszavú tájékoztatás, amely arra enged következtetni, hogy az elkövetőt még nem kapták el. Az utóbbi időszakban mint ha egyre több gyilkosság történne.

Itt található Bódvalenke

Fülöpjakabon egy 14 éves fiú ölte meg az édesanyját

Mint korábban beszámoltunk róla, egy hetedik osztályos diák végezte ki brutális kegyetlenséggel édesanyját a Bács-Kiskun megyei Fülöpjakab településen. Egy éles eszközzel támadta meg a fejét, élettelen testét betette az ágyba, majd összetakarította a vérnyomokat, s elindult nevelőapjához, a Borsodban található Sajókazára.

Élettársa talált rá

Szilvia holttestét az élettársa a közös ágyukban találta meg. A gyilkosság december 12-én történt, a férfi délután bukkant az élettelen testre. Szilvia holttestét az élettársa a közös ágyukban találta meg. A gyilkosság december 12-én történt, a férfi délután bukkant az élettelen testre. A nő halálát a fején lévő sérülések okozták.

Semmi baj nem volt velük

Az egyik lapnak nyilatkozó utcabeli lakos azt mondta, hogy két hónappal korábban költözött Fülöpjakabra a pár, majd a gyermeket egy hónapra rá látták először. Tisztességes, dolgos emberekként jellemezték őket, és nem volt vitáktól hangos a házuk. Az udvart is rendben tartották.

Az iskolába járással is problémái voltak

Egy helyi arról számolt be, hogy a fiú nem járt rendszeresen iskolába. Úgy tudják, arra hivatkozott, hogy beteg, az orvos egy időre ki is írta. Levente azonban ezt követően sem akart iskolába menni, holott az orvos gyógyultnak nyilvánította.

A költözés viselhette meg

Levente kiborult, hogy iskolába kell mennie. Az anyját otthagyta a rendelőben egy helyi lakos beszámolója szerint. A településen lakók szerint nehezen illeszkedhetett be a fiú. A beszámolók szerint gyakran biciklizett az utcában, ám ezt rendre egyedül tette. Nem voltak barátai, valószínűleg az új helyre költözés nem volt számára könnyű.

Felindultan sepregetett

A rémtett elkövetésének napján reggel még látták a helyiek. Dühösen söprögetett az udvaron, majd elbiciklizett. Utoljára akkor látták, lehetséges, hogy akkor az anyja már nem volt az élők sorában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.