Hiába a borzasztó támadás, mindent megbocsátott neki. A férfi rögvest megbocsátott tette után, majd hozott neki papírtörlőt.

Szeretné, ha minél előbb szabadulna

Vita közben egy éles tárgyat vágott felesége nyakába egy férfi Miskolcon. A nő a sérülései ellenére megbocsátott a férjének, aki egyébként közvetlenül az eset után bocsánatot kért tőle. A bíróság letartóztatta a férfit, a felesége pedig most azért küzd, hogy ne ítéljék el a szerelmét, illetve, hogy minél előbb szabaduljon. A nő sírva beszélt az estéről – derül ki a Tv2 Tények című műsorának péntek esti adásából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon boldog volt

Esküvői fotóját mutatja ez a nő, állítása szerint élete legboldogabb pillanata volt, amikor kimondta a boldogító igent. Ezen még az sem változtatott, hogy a férfi nemrégiben egy vita hevében súlyos dolgot tett. „Május 7-én volt az esküvőnk, és én azon a napon nagyon boldog voltam, életem legboldogabb napja volt, amit soha nem fogok elfelejteni, és ugye azért, mert vele élhettem ezt meg” – fogalmazott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Először összevitatkoztak

Nikolett már régen megbocsátotta azt az estét, amikor a férje részegen rátámadt. Hogy mi történt a tragikus estén erről a nő elcsukló hangon beszélt. „Ott ültünk az asztalnál és csak mondta … csak mondta nekem, hogy én ez vagyok, én az vagyok, én ügynök vagyok, én ilyen vagyok, olyan vagyok…” – mesélte.

Aztán már üvöltöttek

A pár már ordított egymással, amikor a nő pofon vágta a férjét. „Ő pedig elkezdte azt mondani, hogy én őt nem fogom ütögetni. Én mit képzelek magamról, hogy én őt megütöm, nem fogom karmolgatni a körmömmel….”

Összerogyott a fájdalomtól

Ezt követően előkerült a már említett konyhai tárgy. „Így a hajam ide fel volt kontyolva a fejem tetejére, és elkapta a hajamat, magához húzott és ide belenyomta a nyakamba….” – idézte fel a vérfagyasztó pillanatokat. Ekkor nagyon megijedt, majd a fájdalomtól összerogyott.

Jó volt hallani, hogy szeret

Mint mondta, amikor kihúzta, akkor érezte, hogy recsegnek-ropog hátul a nyaka. A férj rögtön eldobta, és a hűtőről hozott neki papírtörlőt. Ezután a férfi bocsánatot kért és elmondta, mennyire szereti, szerinte az alkohol hozta ki belőle az agressziót. „Utána mégis olyan jó volt ezt hallani, hogy ő szeret engem” . mondta sírva.

Szeretné, ha nem ítélnék el

A mentőket és a rendőrséget a szomszédok riasztották, akik hallották, hogy nagy a baj. A férfit kapcsolati erőszakkal gyanúsítják és letartóztatásban van a nő most azért küzd, hogy a férfit ne ítéljék el.

Megbánás jellemzi

„Ügyfelem felesége kifejezetten megbocsátó és visszafogadó, békülékeny nyilatkozatot tett, és jelenleg is ilyen magatartást tanúsít” – ismertette a csatornának nyilatkozva Lichy József, a férfi ügyvédje. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk illusztráció: