Döbbenetes baleset történt hétfőn délelőtt: a Hosszúsétatéri Óvoda kerítését szakította át egy kisteherautó. Szerencsére nem sérült meg senkit

Átszakította a kerítést

Hétfőn délelőtt, a betontalapzatú kerítést átszakítva hajtott be egy kisteherautó a Hosszúsétatéri Óvoda udvarára. A gyerekek szerencsére nem tartózkodtak kint, így személyi sérülés nem történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal érkezett a rendőrség

A riasztásra azonnal megérkezett a rendőrség, akik a helyszínen elkezdték az ügy kivizsgálását – osztotta meg a hírt Székesfehérvár önkormányzata.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyreállították a kerítést

A kerítés ideiglenes helyreállítása már a hétfői napon megtörtént, és a végleges helyreállításról is gondoskodik az önkormányzat.

Felmerült az ittasság gyanúja

 A feol.hu megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban. A rendőrség válaszában leszögezte: az intézkedés során a balesetet okozó 53 éves járművezetőnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért alkoholszondát alkalmaztak vele szemben a kiérkező rendőrök, majd további mintavételre előállították.

KÉP

Büntetőeljárás indult

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. 

Majdnem megismétlődött

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a pénteki, 36-os főúton történt tragikus balesettel szinte azonos baleset történt szombat éjszaka a 4911-es úton Nagykálló térségében. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem tragédiával végződött egy meggondolatlan előzés.

Előzés közben ütköztek

Az eddigi információk szerint Nagykálló irányába közlekedett az a személygépkocsi, amely a vele azonos irányba haladó Opelt előzni kezdte a nyílt egyenes szakaszon. Az előzés során azonban a két gépkocsi eleje összeütközött. 

Fás területbe csapódtak  

Az ütközéstől az előzött gépkocsi a menetirány szerinti sáv melletti fás területbe csapódott, megpördülését a sűrű növényzet akadályozta meg. Ebben a gépkocsiban négyen utaztak, közülük két embert szállítottak be a mentők sérülések miatt.

Fejtetőn állt meg

Az előzésben lévő gépkocsi a menetirány szerinti ellentétes oldalon az árokban fejtetőn állt meg. Két utasa sérülésekkel, de önerejükből kiszálltak a kocsiból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az óvoda udvarán landolt a kisteherautó. Fotó: Székesfehérvár önkormányzata.