Teljesen kiégett egy Mercedes személyautó Hegyfalu közelében, egy benzinkút mellett az elmúlt hétvégén.

Felvillant egy lámpa

A gépkocsi az M86-os autóúton közlekedett, amikor a műszerfalon felvillant az abroncsnyomással kapcsolatos problémát jelző figyelmeztető lámpa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tapasztalt rendkívülit

A sofőr megállt a legközelebbi öbölben, tartva attól, hogy defektet kapott, de egyik abroncsnál sem tapasztalt semmi rendkívülit. Ezért tovább indult, de úgy döntött, hogy Hegyfalunál letér az autóútról és a benzinkúton műszerrel is ellenőrzi a keréknyomást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Füst tört elő a motorháztető alól

Már az OMV kút közelében volt, amikor füst tört elő a motorháztető alól. A férfi ezért nem tért be a benzinkútra, ami a következő percek ismeretében bölcs előrelátást jelzett.

Lángba borult az autó

A 86-os út szélére leállt 10 éves dízelautó pillanatok alatt lángba borult – írta a 112press.hu.

Időben kimenekültek

A sofőr mellett a felesége, a hátsó ülésen a gyermeke ült. Mindenki el tudta hagyni időben a gépjárművet, így személyi sérülés nem történt.

Az aljnövényzetre is átterjedt a tűz

A helyszínre sárvári tűzoltók érkeztek, akik egy sugárral eloltották a tüzet, ami az aljnövényzetre is átterjedt. Az erős szél szerencsére nem a benzinkút irányába fújt.

Menthetetlen volt az autó

Fotó: 112press.hu

Ennyi maradt a Mercedesből

Fotó: 112press.hu

Kigyulladt a kamion

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy nyerges vontató a középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult az M3-as autópályán. A kamion a baleset következtében kigyulladt és teljes terjedelmében égett a 229-es kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: kigyulladt egy Mercedes Vas vármegyében. Fotók: 112press.hu.