Csúnya baleset történt a Veszprém vármegyei Zalahaláp külterületén: Egy nő kisodródott autójával, majd felborult. Sérülései miatt kórházba szállították.

Kisodródott, majd felborult

A 7317-es úton, Zalahaláp külterületén a személygépkocsi vezetője egy balra ívelő kanyarban autójával kisodródott, elhagyta az aszfaltot a szántóföld irányába, majd felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba szállították

Az autó női sofőrje megsérült, így miután kiszabadították a személygépkocsiból, a mentők kórházba szállították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csúnyán összetört az autó

Volt dolguk a tűzoltóknak

Gyöngyös belterületén történt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy pénteken, a reggeli órákban egy idősebb férfi közlekedett egy Suzuki WagonR-rel Gyöngyös belterületén, a 3-as főút Róbert Károly úti szakaszán, a Hort felé vezető oldalon. 

Elájult a volánnál

A férfi éppen a híres toronyház közelében járt, amikor hirtelen rosszul lett és elájult a volánnál – jelentette tudósítónk a helyszínről.

Belerohant a teherautóba

A férfi emiatt elvesztette uralmát járműve felett, a Suzuki ennek hatására áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a szemből érkező 7,5 tonnás Iveco teherautó bal oldalának, illetve a bal hátsó kerekének rohant, majd megpördült a tengelye körül.

Beszorult a roncsba

A WagonR karosszériája annyira összetört, hogy idős férfi beszorult a roncsba. Őt a kiérkező gyöngyösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, méghozzá úgy, hogy a bal hátsó ajtót is le kellett vágniuk, valamint az autó tetejét is hátrahajtották.

Súlyos sérülések

Ezután tudták csak oldalról kiemelni a bácsit, majd átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították őt kórházba. A teherautó férfi vezetője szerencsére nem sérült meg a karambol során. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrség