Rosszul lett és egy 7,5 tonnás Iveconak csapódott egy férfi Suzuki WagonR-jével Gyöngyös belterületén pénteken, a reggeli órákban.

Gyöngyös belterületén történt

Pénteken, a reggeli órákban egy idősebb férfi közlekedett egy Suzuki WagonR-rel Gyöngyös belterületén, a 3-as főút Róbert Károly úti szakaszán, a Hort felé vezető oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elájult a volánnál

A férfi éppen a híres toronyház közelében járt, amikor hirtelen rosszul lett és elájult a volánnál – jelentette tudósítónk a helyszínről.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Belerohant a teherautóba

A férfi emiatt elvesztette uralmát járműve felett, a Suzuki ennek hatására áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a szemből érkező 7,5 tonnás Iveco teherautó bal oldalának, illetve a bal hátsó kerekének rohant, majd megpördült a tengelye körül.

Ennek az Iveconak ment neki a Suzuki

Beszorult a roncsba

A WagonR karosszériája annyira összetört, hogy idős férfi beszorult a roncsba. Őt a kiérkező gyöngyösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, méghozzá úgy, hogy a bal hátsó ajtót is le kellett vágniuk, valamint az autó tetejét is hátrahajtották.

A tűzoltók és a mentők is a sofőr segítségére siettek

Súlyos sérülések

Ezután tudták csak oldalról kiemelni a bácsit, majd átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították őt kórházba. A teherautó férfi vezetője szerencsére nem sérült meg a karambol során.

Súlyos sérülésekkel került kórházba a férfi

Útzár és terelés

Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a Volánbusz érintett járatai is terelve közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Kékvillogó.hu/GK