Elhunyt a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt fiú. A tragikus hírt édesanyja jelentette be. Néhány napja még arról adtunk hírt, hogy javult Martin állapota, a lélegeztetőgépről is levették.

Feladta a küzdelmet

Feladta a küzdelmet a múlt hét végén, a budapesti Deák téren megkéselt 18 éves Martin szervezete. A szomorú hírt a fiú édesanyja jelentette be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fekete profilképek

Péntek délben a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, és Kitti bejelentette fia halálát. „Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket” – fogalmazott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyes sérülések

Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében – írta a Bors.

Egy százalék esély

Csütörtök délután már arról szóltak a hírek, hogy a fiúnak mindössze egy százalék az esélye a felépülésre. Az édesanya nem volt hajlandó beletörődni a lehetőségbe, hogy Martint elveszíti, de tisztában volt a helyzettel.

Nem kért bocsánatot

A családod a mérhetetlen gyász mellett az is elszomorítja, hogy a késelő családja nem vette fel a kapcsolatot Martin édesanyjával, nem kérdezte meg, miben segíthet és nem kért bocsánatot.

Előkerült a kés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy február 19-én, 2 óra 10 perc körül a Budapest 5. kerületi, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, és a vita hevében előkerült egy kés is.

Elfogták a tettest

A veszekedés közben egy fiatal kést ragadott és azzal halántékon szúrta a másik fiatalt. Az elkövető elmenekült a helyszínről, a megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen. A budapesti zsaruknak végül sikerült azonosítani a feltételezett támadót, és a 18 éves férfit, K. Zsoltot vasárnap elfogták.

Egy lány miatt kerültek konfliktusba

A későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt szólalkozott, majd verekedett össze. Eközben szúrt pillangókésével K. Zsolt. A kés áthatolt Martin koponyáján, emiatt került életveszélyes állapotba a fiú.

Csengerből költöztek Budapestre

Martin a családjával néhány éve, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerből költözött Budapestre.  „Ha itthon van, a fiú szinte mindenkit megnyír”- mondta a frissmedia.hu-nak egy nő, aki szinte testvéreként szereti Martint. 

Fodrász szeretett volna lenni

Az asszony azt mondta, a 18 éves fiú fodrász szeretett volna lenni. Budapesten jobb a fizetés és munka is volt, kell is a többlet, hiszen a családi fészket bővíteni, felújítani szeretnének, ezért is költöztek a fővárosba.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció