Vádemelés történt Béres Anett teaszeánszos ügyében, egy szentendrei nőt és egy budapesti férfit gyanúsítanak a rendőrök.

Egy szentendrei nő is gyanúsított

„Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – írta a Baranya Vármegyei Főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sámánasszony programja

Lapértesülések szerint a gyanúsított sámánasszony tartotta azt az illegális teaszeánszot, mely – kis híján – tragédiával végződött.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eszméletlenül találtak rá

A Való Világból ismert Béres Anettre törött csontokkal, eszméletlenül találtak rá Baranya megyében.  

Érdekes teaszeánsz

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, az egykori valóságshow szereplője a teaszeánsz eseményei során rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Anettet hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a Sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd Vokány környékén, a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta, azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook-oldalát is felfüggesztette

Csoda, hogy nem bénult le

Anett azóta jó pár műtéten átesett, és a mai napig kezelésekre jár. Örül, hogy nem bénult le, viszont rettentő fájdalmak gyötrik. 

Most élj

„Amit megtanított nekem a múlt év, az az, hogy egy életünk van, és a mában kell élni. Aki nézi az Instámat, azt gondolhatja, hogy teljesen egészséges nő lettem, de még öt kezelésre járok. Fizioterápiára, gyógytornára, humán regenerátorra, manuálterapeutához, gyógyfürdőbe. Én még nem tudok dolgozni, így anyagilag is megterhelő” – mondta a valóságshow hős.

Durva fájdalmai vannak

Hozzátette: „A gerincemben még benne vannak a csavarok, iszonyatosan fáj. Néha olyan fájdalmaim vannak, hogy otthon fekszem és zokogok, néha azon gondolkozom, hogy kihívom a mentőket, de nem lehet – mesélte Anett.

Még egy évig nem lesz javulás

„Ha lehet ilyet mondani, túl pici vagyok a csavarokhoz, szinte kiállnak a testemből, elképesztően rossz érzés. A lábamban levőket hamarabb – nyolc helyett négy hónap után – ki is kellett venni, mert elviselhetetlen volt a fájdalom. Lehetséges, hogy a csigolyámban elhelyezett csavaroktól is hamarabb megszabadulhatok, de mivel az orvosom nagyon körültekintő és óvatos, valószínűleg ki kell várni az egy évet” – tette hozzá.

„Hogy mersz engem felhívni?”

A BudaPestkörnyéke.hu legutóbb akkor írt Béres Anettről, amikor reagált Nagy Alekosz levelére. A randira hívó sorok és az azt követő telefonbeszélgetés nem nyerte el a lány tetszését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció