Két ember halt meg pénteken délután Nagycserkesz és Tiszavasvári között, miután két személygépkocsi összeütközött az úton.

Halálos ütközés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt február 24-én 13 óra 48 perckor a 36-os számú főút 31. kilométerszelvényében Nagycserkesz és Tiszavasvári között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két autó karambolozott

Az eddigi adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött – adta hírül a police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten vesztették életüket

A baleset következtében az egyik autó vezetője egy 47 éves férfi és utasa, egy 45 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Teljes útlezárás

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Itt történt a tragédia

Elütöttek egy anyukát Kőbányán

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy csütörtökön kevéssel dél után súlyos baleset történt Kőbányán, a Mádi utcában a Napsugár Bölcsőde előtt. Egy anyuka a 3 éves kislányát hozta el a bölcsődéből, majd a parkoló Volkswagen Passat kombijukhoz sétáltak. 

Kislányát tette a gyerekülésbe

A nő az autó jobb hátsó ajtaját kinyitva épp behelyezte a kislányt a gyerekülésbe, amikor hátulról egy Opel Insignia kombi nagy erővel a Passat jobb hátsó sarkának rohant (a Volkswagen jobb hátsó futóműve ki is tört), majd továbbhaladva elgázolta az anyukát.

A tűzoltók emelték ki a kocsi alól

A nő az úttestre zuhant, majd a saját autója alá esett, a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki alóla, majd megkezdték az ellátását. Helyszíni információink szerint súlyos, töréses medencesérülést szenvedett, a mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Szerencse a szerencsétlenségben

Szerencse, hogy a kislány már az autóban volt, így őt nem ütötte el az Opel – visszakísérték a bölcsibe, majd a biztonság kedvéért megvizsgálták a mentők. Illetve az anyuka is járhatott volna rosszabbul, ha az Opel nem a Volkswagen sarkának, hanem közvetlenül a hátsó ajtónak ütközik.

Nem az útra figyelt

A fiatalember az anyósa autójával közlekedett, és elmondása szerint nem az útra figyelt, hanem épp a telefonjának a töltőkábelét igazgatta, ezért csapódott a parkoló autónak. Utána még megpróbált visszatolatni, nem tudni, milyen megfontolásból, talán azt hitte, az anyuka az ő autója alá zuhant, de mivel a bal első futóműve kiszakadt, ez nem sikerülhetett neki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu