Négy sükösdi fiatal ellen indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt. A rendelkezésre álló információk szerint ugyanis egy fiatal lány találkozóra hívott egy fiút, azonban a találkozásuk egyetlen célja az volt, hogy összeverjék a fiút.

Megbeszélték a találkozót

A nyomozás eddigi adatai szerint 2021. március 6-án egy fiatal sükösdi lány megbeszélt egy találkozót egy fiúval, helyszínül pedig ki is jelölték a helyi labdarúgópályát. Ezt követően mindketten autóval kimentek a település külterületére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sükösdön találkoztak

Megállásra kényszerítették

Egy elhagyatott úton azonban már vártak a férfira, és nemcsak a fiatal lány volt ott, hanem három másik társa is. Egy autóval bevágtak a fiú elé, megállították, majd a fiatal lány barátja bántalmazni kezdte a 19 éves helyi fiatalembert.

Megsérült

A bántalmazás során a 19 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett el. Az erőszakos támadók pedig még a kocsikulcsát is elvették a fiútól, hogy ne tudjon elmenekülni.

Elfogták őket

A támadás miatt a Bajai Rendőrkapitányságon indítottak nyomozás, és az eljárás során meg is találták a tetteseket. 2021. március 10-én a rendőrök elfogták a bántalmazással megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint a 18 éves női társukat is. Az elkövetőket egyben elő is állították.

Őrizetbe vették a támadókat

A bajai nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a támadó férfiak letartóztatásának indítványozására. Ugyanakkor a bűncselekmény során bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt a kihallgatását követően szabadon engedték, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Korábban egy egyetemista kínozta a barátnőjét

Mint megírtuk, 13 év börtönre ítélné az ügyészség azt az egyetemista férfit, aki nem tudott beletörődni abba, hogy szerelme otthagyta őt. A nő visszaszerzése érdekében folyamatosan üzeneteket küldözgetett és telefonhívásokat kezdeményezett, de ezeket a volt barátnő ellenezte.

Fenyegette

A vádirat szerint a férfi egyre erőszakosabban követelte a nőtől, hogy fogadja vissza, majd teljesen kivetkőzve magából fenyegetni kezdte a lányt, és azt is mondta neki, ha nem jönnek újra össze, akkor öngyilkos lesz. A megannyi fenyegetőzés után újabb szintre kapcsolt a férfi, és szexhirdetéseket adott fel az exéről, majd azokat elküldte a nő ismerőseinek.

Megtámadta, aztán letartóztatták

Egy idő után az elkeseredett férfi kitervelte, hogy bosszút áll a nőn, és megöli. Hogy tervét bevégezze, a lakhelyénél megvárta a nőt, majd rátámadt és késsel meg is sebesítette áldozatát. Ezt követően az ügy a hatóságokhoz került, és a férfit le is tartóztatták, az ügyészség pedig a vádemelés során 13 év fegyházbüntetést kért az erőszakos férfira. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke