Kis híján végzetes kimenetelű baleset történt a békéscsabai konzervgyárban: az egyik alkalmazott egy forró vízzel teli aknába zuhant. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Nem tudják, hogy történhetett

Egyelőre tisztázatlan, pontosan miként zuhant az asszony a vízbe. A Békéscsabai Rendőrkapitányság azonban vizsgálatot indított az ügyben: foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak. A rendőrök nem csak a körülményeket, de a felelősség kérdését is vizsgálják, így munkavédelmi eljárás is indult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Válságos állapotban

A balesetben megsérült családanya, Rózsika életéért most sokan aggódnak. Az asszony állapota még mindig válságos.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csúnyán összeégett

„Amennyire tudjuk, még mindig súlyos az állapota, nagyon csúnyán összeégett a testének nagyobb felülete. Nagyon drukkolunk, hogy felgyógyuljon” – mondták Rózsika néni ismerősei.

Hónapokig tartó utókezelés

„Szüksége lesz minden erőre, hiszen a gyógyulás az ő esetében sajnos csak az első lépés lesz, hiszen utána még hosszú hónapokon át utókezelés vár rá. De fel fog gyógyulni, erős asszony!” – tették hozzá a Bors hasábjain.

Nem volt felelőtlen

Senki nem gondolja róla, hogy felelőtlenül dolgozott volna: a sógornője szerint van egy lánya, akiért bármit megtenne, így szerinte soha nem csinálna semmi olyat, aminek súlyos baleset lehet a vége.

Erőt adó szeretet

„Csak reménykedünk benne, hogy rendbe jön, és lesz elég ereje a gyógyuláshoz. Bízunk benne, hogy a lánya iránti szeretete elég erőt ad neki a felépüléshez és az előtte álló harchoz” – mondták ismerősök.

Borzalom Somogyban

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy borzalmas dolog történt egy Somogy megyei településen. Játék közben forró vízbe zuhant egy kislány, a pici súlyos sérüléseket szenvedett, egy budapesti kórházba rohantak vele a mentők a szörnyű eset után.

Vádemelés

Az ügyben a Somogy Vármegyei Főügyészség most életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a figyelmetlensége miatt kislánya életveszélyes égési sérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció