Harcias nők verekedésébe torkollott a házilagos műköröm építés egy Tisza-parti faluban. Az események kapcsán tett feljelentésre nyomozás indult, amelynek befejezését követően a Hevesi Járási Ügyészség a napokban vádat emelt két személlyel, egy anyával és a lányával szemben. Emellett az ügyészség az idősebb nőt kétrendbeli rongálás vétségével is vádolja.

Harcias anya

A vádirat szerint a harcias anya tavaly, egy októberi délutánon több rokona kíséretében jelent meg régi haragosuk lakásánál azért, hogy ott számon kérjen egyes korábbi, általa sértőnek ítélt kijelentéseket. A sértett a ház egyik szobájában szívességből éppen műkörmöt rakott fel egy barátnőjének, amikor a vádlott hívatlanul belépett a helyiségbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megkarcolta a körömreszelő

Néhány keresetlen szó után vita alakult ki a nők között, aminek során a terhelt felütötte a sértett állát, de eközben megkarcolta őt az ellenfele kezében tartott körömreszelő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Berúgták az ajtót

Erre kifutott az utcára, ahol megmutatta a sérülését a lányának, mire az időközben bezárt bejárati ajtót berúgva mindketten berontottak a lakásba, ahol immár együttesen bántalmazták a haragosukat.

Tönkretette a telefont

A felfordulás közepette az idősebb vádlott váratlanul felkapta a konyhaasztalról a műkörmöt készíttető vendég telefonját, és azt – a vétlen tulajdonos szeme láttára – úgy földhöz vágta, hogy a készülék használhatatlanná vált.

Telibe találta a televíziót

Ezután egy asztali lámpát behajított a szobába, ahol annak egyik lerepülő alkatrésze a nagy-képernyős televíziót találta telibe, így az is tönkrement. A tombolásnak a vádlottak utcáról besiető rokonai vetettek véget.

Próbaidő

A járási ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság – büntetővégzéssel – ítélje végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogház büntetésre az anyát, míg a lányával szemben jóvátételi munka intézkedést alkalmazzon, emellett rendelje el a pártfogó felügyeletét is – számolt be róla a heol.hu.

Zaklatás a tihanyi strandon

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy tihanyi strand előtt az utcán történt veszekedésről és tettlegességről érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszínről származó információk alapján egy 52 éves budapesti nő tett bejelentést, hogy volt párja, egy szintén budapesti, 49 éves férfi zaklatja őt. 

A Balatonba dobta a férfi hátizsákját

A kiérkező balatonfüredi rendőrök adatgyűjtésének eredményeként kiderült, hogy egy szóváltást követően a nő előzőleg bedobta a Balatonba a férfi hátizsákját, benne a ruháival és a telefonjával, valamint kerékpárját is.

Megkarmolta és megharapta

A tulajdonos ugyan mindent kivett a vízből, de a nő ismét visszahajította a holmikat. Ezek után még többször megütötte, megkarmolta és meg is harapta volt párját, amit a férfi egy arcon ütéssel torolt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció