A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai Siófokon fogták el a férfit; kiderült, hogy ott is bűncselekmények elkövetéséből élt. A bűnöző ellen hat körözés volt érvényben. Cs. Gábor a rendőröknek azt is bevallotta, hogy elfogása előtt kokaint fogyasztott.

Hat körözés volt érvényben

A BRFK Célkörözési Osztály rendőrei a Siófoki Rendőrkapitánysággal együttműködve csaptak le  augusztus 16-án délelőtt Siófokon, egy Aranyparton lévő hotelben, mivel felmerült a gyanú, hogy ott egy olyan férfi szállt meg, aki ellen hat körözés van érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sikerrel zárult az akció

Az akció sikerrel zárult; az egyenruhások Cs. Gábort 11 óra 37 perckor elfogták és az általa használt szobát átkutatták. Kábítószergyanús anyagot, azzal szennyezett zacskókat, fecskendőket is találtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alufóliával bélelt doboz

Előkerült egy olyan doboz is, amit a gyanú szerint annak érdekében bélelt ki alufóliával, hogy a bolti lopások során az abban elrejtett nagy értékű napszemüvegeket és telefonokat a kijáratnál lévő áruvédelmi kapukon zavartalanul át tudja vinni. Cs. Gábor a rendőröknek azt is bevallotta, hogy elfogása előtt kokaint fogyasztott.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Fővárosi Törvényszék azért adott ki elfogatóparancsot, mivel Cs. Gábor a lopás bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott 2 év 10 hónap fegyházbüntetését nem kezdte meg, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt.

Sok volt a rovásán

Ezenkívül a BRFK Központi Szabálysértési Előkészítő Osztálya tulajdon elleni szabálysértés és engedély nélküli vezetés, a 13. Kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség, a 12. Kerületi Rendőrkapitányság pedig két ügyben is – lopás vétségek elkövetése miatt – kérte tartózkodási helyének megállapítását.

Előállították, kihallgatták

Cs. Gábort a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – tájékoztatott a police.hu.

Az akció pillanatai

Forrás: police.hu

Lebukás a hangoskodás miatt

A Budapestkörnyéker.hu írt arról korábban, hogy egy házibuliban bukott le az a férfi, aki ellen korábban már 7 körözést adtak a ki a rendőrök. A szomszéd azért szólt a rendőröknek, mert nagyon hangosan mulatozott a társaság.

Az erkélyen bújt el

A betelefonáló négy emberről beszélt, de amikor a rendőrök odaértek, csak három férfit találtak. Amikor megkérdezték tőlük, hol a negyedik, többször különböző válaszokat adtak, ezért elkezdték keresni. Végül a lakás erkélyén találták meg, elbújva. A férfi azt mondta, hogy nincsenek nála az iratai, ezért bemondott egy nevet. A rendőrök leellenőrizték, pár perc múlva kiderült, hogy a fotó alapján nem ő az a személy, akinek vallotta magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció