Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autó Várpalota külterületén, a Bánta kertek felé vezető úton.

Füstölni kezdett a motortér

A helyi információk szerint a kocsit egy nő vezette, munkába indult, amikor az autó motortere füstölni kezdett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az utolsó pillanatban ugrott ki

A sofőr azonnal félreállt, majd az utolsó pillanatban kiugrott a kocsiból. A lángok nagyon gyorsan terjedtek, az autó teljesen kiégett, sofőrnek szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két vízsugárral oltották el

A pétfürdői tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a teljes terjedelmében égő autót – írta meg a Delta Hírek.

Teljesen kiégett a Peugeut

Fotó: Delta Hírek

Óriási szerencséje volt a hölgynek

Fotó: Delta Hírek

Találgatások

Több oka is lehet…Rossz tervezés, amikor az olaj vagy az üzemanyag a forró kipufogóra folyik,vagy a magas nyomású befecskendezésnél ha egy nyomócső eltörik és nagy nyomással mindenfelé szét spriccel és ez pillanatok alatt lángra kap a motortérben és minden,ami éghető szinte azonnal égni kezd és még eloltani sem lehet….Csak egyet tehetsz: Mielőbb kiszállni az autóból és menteni a személyes dolgokat, amíg lehet…

Kiégett egy Mazda a fővárosban

A Kékvillogó.hu írt arról korábban. hogy teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest 19. kerületében, Kispesten, az Álmos utca és a Mikes utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral, rövid idő alatt eloltották. A tűzben egy távközlési vezeték is megsérült. 

Hibás volt az autó

Információink szerint a sofőr műszaki hibás autóval közlekedett, a négy hengerből csak három ment. Egy kört már ment előtte, a lakóknak már akkor feltűnő volt, hogy már akkor füstölt. Tovább azt is lehetett hallani, ha egyet kihagy mindig a motor.

Az M4-esen is kigyulladt egy autó

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere az M4-es autópálya 32-es kilométere közelében, a Pest megyei Üllő térségében, a főváros felé vezető oldalon. A jármű két utasa kiszállt, a monori hivatásos tűzoltók pedig a lángokat két vízsugárral elfojtották. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a kiégett autó. Fotó: Delta Hírek.