Teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest 19. kerületében, Kispesten, az Álmos utca és a Mikes utca kereszteződésénél.

Egy távközlési vezeték is megsérült

A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral, rövid idő alatt eloltották. A tűzben egy távközlési vezeték is megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hibás volt az autó

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint a sofőr műszaki hibás autóval közlekedett, a négy hengerből csak három ment. Egy kört már ment előtte, a lakóknak már akkor feltűnő volt, hogy már akkor füstölt. Tovább azt is lehetett hallani, ha egyet kihagy mindig a motor.

Helyszíni felvétel:

Hátul berobbant

Arról, hogy pontosan mitől gyulladt ki a kocsi, nem tudni, de annyi biztos, hogy hátul konkrétan berobbant. A jármű a motortér kivételével teljesen kiégett.

Fotó a helyszínről:

Az M4-esen is kigyulladt egy autó

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere az M4-es autópálya 32-es kilométere közelében, a Pest megyei Üllő térségében, a főváros felé vezető oldalon. A jármű két utasa kiszállt, a monori hivatásos tűzoltók pedig a lángokat két vízsugárral elfojtották.

Egy sávon haladt a forgalom

A füst miatt az oltás idején az érintett szakaszon egy sávon haladt a forgalom. A motorteret a tűzoltók visszahűtötték, és hőkamerával átvizsgálták a járművet, számolt be róla a Katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Anya és apa is meghaltak a borzalmas Fejér megyei balesetben: négy éves kisfiuk életéért jelenleg is küzdenek az orvosok – videó

Ezt is olvasd el:

“Nem fékezni kell” – A TEK közölte, ha már elkerülhetetlen, akkor így kell elgázolni egy erdei vadállatot

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: G.K.