Szörnyű baleset történt a napokban Fejér megyében, Sárosd közelében. A balesetben egy ember még a helyszínen meghalt, a kocsiban továbbá hátul egy kisgyermek is ült, a járművet pedig az édesanya vezette, akit kórházba szállították ugyan, de az életét nem tudták megmenteni.

Összeroncsolódott a kocsi

A rendelkezésre álló adatok szerint egy autó, egyelőre tisztázatlan okok miatt lesodródott az útról, egy fának csapódott, majd visszazuhant a földre. A kocsi annyira roncsolódott, hogy az elöl ülőket – egy házaspárt – a tűzoltóknak kellett feszítővágóval kiszabadítania, a hátsó ülésen utazó négy éves kisfiút azonban a balesethez rohanó embereknek sikerült kiszedni a kocsiból a gyereküléssel együtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az apa a helyszínen meghalt

Az anyósülésen utazó 36 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, az autót vezető 33 éves nőt, és a hátul utazó, mindössze 5 éves gyermeket válságos állapotban szállították kórházba – számolt be róla a Ripost.

Helyszíni felvétel:

Meghalt az édesanya is

Az édesanya életéért sokan imádkoztak, ám sajnos végül a kórházban elhunyt. „A nővérem feladta küzdelmet és eltávozott közülünk”  – írta az interneten az édesanya testvére azoknak, akik a szorítottak a válságos állapotban lévő túlélőkért. 

Gyászol Nagylók

A nagylóki házaspárt rengetegen ismerték, az anyuka egy szomszédos teleülésen vezette a róla elnevezett kisboltot, a tragikus napon is éppen áruért indultak. „Drága Zsanim és Lackó! A szívem szakad meg! Nem találok szavakat, és még mindig ne hiszem el, hogy nem találkozunk többé. Pedig megtaláltuk a közös nyaralóhelyet, amit kértél, Zsani. Olyan barátra leltem bennetek, amilyet csak kívánhat az ember magának. Nyugodjatok békében!” – írta egy ismerősük.

Fotó a helyszínről:

Árván maradtak a gyerekek

A tragikus körülmények között meghalt házaspárnak két gyermeke volt, a kocsiban azonban csak egyikük utazott velük. A család érhető okoknál fogva teljesen összeomlott, s most mindenki a súlyos sérülésekkel kórházban lévő kisfiú felépüléséért szorít. A Tények információi szerint a gyermeknek súlyos agysérülése van, így mesterséges kómában tartják. A nagyobb fiúra jelenleg a nagyszülők vigyáznak.

Helyszíni felvétel:

Összetört család

„Élvezz ki minden percet! Nem tudhatod, hogy melyik az utolsó. Szeretteidnek mutasd ki a szereteted, amikor csak tudod! Nem tudhatod, hogy meddig teheted. Lackó, Zsani találjatok egymásra odafönn is, és onnan óvjátok, segítsétek gyermekeitek életét!”  – írta a tragédia után a megtört testvér. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Kiemelt kép és belső fotók: deltahirek.hu