Péntek este halálra gázolt egy vonat egy asszonyt Kiskunmajsán. Az újévben ez már a harmadik ilyen tragédia volt.

Gázolás Kiskunmajsán

Pénteken koraeste a Bajáról 16:14-kor Kecskemétre elindult InterRégió vonat Kiskunmajsa állomás előtt elütött egy asszonyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sínekre feküdt

A rendőrség adatai szerint a nő öngyilkos lett: 17.52 perc körül Kiskunmaján, az egyik vasúti átjárótól 20 méterre a sínekre feküdt és ezt követően halálra gázolta a vonat. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pótlóbuszok, átszállások

A MÁV szerint a helyszínelés befejezéséig Harkakötöny és Kiskunmajsa között pótlóbuszokat indított, az átszállások miatt az InterRégiók is jelentős késéssel közlekedtek az esti órákban. A Baja–Kiskunhalas–Kiskunfélegyháza–Kecskemét útvonalon közlekedő InterRégiók utasainak hosszabb eljutási időre kellett számítaniuk az esti órákban – írta a Mávinform.

A tűzoltók is segítettek

A város hivatásos tűzoltói ezért segítenek az utasoknak átszállni az értük küldött mentesítő autóbuszra – közölte a katasztrófaédelem.

Este tízig helyszíneltek

22 óra előtt nem sokkal befejezték a helyszínelést Kiskunmajsán. Szombat hajnalban már nem kell pótlóbuszokra átszállni, a Baja–Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza–Kecskemét útvonalon közlekedő InterRégiók az eredeti rend szerint járnak.

Tragédia Nyíregyházán

Az újesztendőben ez már a harmadik halálos vonatgázolás volt. Szerdán délután elgázolt egy embert a Záhony felől érkező személyvonat Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcai vasúti átjárónál – számolt be róla a katasztrófavédelem. 

Egy vágányon haladt a forgalom

A MÁVINFORM azt írta, a helyszínelés végéig a két állomás között a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek, emiatt 10-15 perccel nőtt a menetidő a Nyíregyháza–Záhony vonalszakaszon.

Gázolás Tatabányán is

Szintén szerdán, elgázolt egy embert egy személyvonat Tatabányán, az alsógallai megálló közelében – közölte oldalán az Orzágos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Mint írták, mentesítő járat érkezett az utasokért, akiknek a tatabányai hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget a biztonságos átszállásban. 

Az oroszlányi vonat gázolt

A Mávinform azt közölte Facebook-oldalán, hogy a Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó, Szárligetről 9:37-kor továbbindult S12-es vonat volt érintett a balesetben. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladhattak a vonatok Tatabánya és Szárliget között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció