Szerencséje volt annak a férfinek, aki furgonjával leszaladt az útról és egy másfél méter mély, vízzel teli árokban között ki Debrecen és Tiszafüred között.

Tiszafüred felé tartott

Egy tiszaszentimrei lakos közlekedett tehergépkocsival a 33. számú úton Debrecen irányából Tiszafüred felé a déli órákban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elaludt vezetés közben

A sofőr elmondása szerint vezetés közben elaludt és a menetiránya szerinti bal oldali útárokba hajtott, amiben másfél méter mély víz volt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jelentős a kár

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a gépkocsiban anyagi kár keletkezett – írta meg a police.hu.

Kihúzták a furgont a vízből

Halálos ütközés

A Kélvillogó.hu adott hírt arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken 13 óra 48 perckor a 36-os számú főút 31. kilométerszelvényében Nagycserkesz és Tiszavasvári között.  Két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött – adta hírül a police.hu

Ketten vesztették életüket

A baleset következtében az egyik autó vezetője egy 47 éves férfi és utasa, egy 45 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Információink szerint egy házaspár halt meg az ütközés után.  

Elütöttek egy anyukát Kőbányán

Szintén a Kékvillogó.hu írt arról, hogy csütörtökön kevéssel dél után súlyos baleset történt Kőbányán, a Mádi utcában a Napsugár Bölcsőde előtt. Egy anyuka a 3 éves kislányát hozta el a bölcsődéből, majd a parkoló Volkswagen Passat kombijukhoz sétáltak. 

Kislányát tette a gyerekülésbe

A nő az autó jobb hátsó ajtaját kinyitva épp behelyezte a kislányt a gyerekülésbe, amikor hátulról egy Opel Insignia kombi nagy erővel a Passat jobb hátsó sarkának rohant (a Volkswagen jobb hátsó futóműve ki is tört), majd továbbhaladva elgázolta az anyukát.

A tűzoltók emelték ki a kocsi alól

A nő az úttestre zuhant, majd a saját autója alá esett, a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki alóla, majd megkezdték az ellátását. Helyszíni információink szerint súlyos, töréses medencesérülést szenvedett, a mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Szerencse a szerencsétlenségben

Szerencse, hogy a kislány már az autóban volt, így őt nem ütötte el az Opel – visszakísérték a bölcsibe, majd a biztonság kedvéért megvizsgálták a mentők. Illetve az anyuka is járhatott volna rosszabbul, ha az Opel nem a Volkswagen sarkának, hanem közvetlenül a hátsó ajtónak ütközik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: police.hu