Felesége és két kigyermeke várta haza azt a 35 éves férfit, aki tragikus balesetet szenvedett néhány napja Zalában. Válságos állapotban szállították kórházba, szervezete ma adta fel a harcot.

Brutális baleset

Imre február 13-án, hétfő reggel szenvedett súlyos közúti balesetet szenvedett. A 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pont oda, ahol ő haladt a mérnökségi autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Péntek reggel megpihent”

„Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de péntek reggel megpihent” – írta péntek esti közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

2018-ban csatlakozott a Közúthoz

Imre 2018-ban csatlakozott a Magyar Közút körmendi mérnökségéhez. A mindössze 35 éves fiatalember ambiciózus volt, érdekelte a technika, egyik munkagép kezelése sem állt tőle távol – emlékezett vissza a cég.

Juniornak becézték

A kollégák szerint rendkívül hasznos tagja volt a társaságnak. A munkatársak csak Juniornak becézték, akivel nagyon szerettek dolgozni.

Minden segítséget megkap a család

„Itt is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni családja felé. Imrét társaságunk saját halottjának tekinti, hozzátartozóinak igyekszünk minden segítséget megadni, amit csak lehet” – fejeződik be a közlemény.

Súlyos fejsérülések

Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta, az ütközés olyan erejű volt, hogy a Volkswagen szélvédője, illetve a teteje is megsemmisült. A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit komoly sérülésekkel vitte kórházba a mentő. Felesége és két kisgyermeke várta haza.

Válságos állapotban

A szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de válságos állapotban volt.

Megszólalt az apósa

A féri egy Vas vármegyei kistelepülésen élt a családjával, a fodrászként dolgozó felesége teljesen összeomlott a hír hallattán. Imre apósa a Blikknek elmondta, veje nagyon rossz állapotban van, az orvosok nem igen bíznak a felépülésében.

„Óriási a baj”

„Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje. Óriási a baj, az operáció után a daganat nagysága miatt össze sem tudták varrni a fején a sebet. Kómában fekszik, a lányom fogja a kezét, de nem reagál semmire” – mondta a férfi. Sajnos pénteken minden remény szertefoszlott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Katasztrófavédelem