Sokan büszkélkednek azzal, hogy szinte mindenen spórolnak, és ezzel milyen jól is járnak. Pedig rengeteg olyan termék van ám, amelynél a “spórolás” igazából egyet jelent a pénz ablakon való kihajigálásával. Nincs ez másképp a csomagolóanyagok esetében, és erre kiváló példát jelentenek a sztreccsfóliák, ezek az egyre kedveltebb és keresettebb termékek.

Amikor a kevesebb tényleg több

A cadmas.hu cséve nélküli sztreccsfóliájával garantáltan többhöz jutsz. Az előnyújtott fólia ugyanis azzal az előnnyel jár a felhasználók számára, hogy kisebb tekercssúlya mellett sokkal hosszabb, emiatt nemcsak könnyebb vele a munka, hanem sokkal tovább is tart egy-egy tekercs. Ez pedig már igazán segít abban, hogy a zsebben másra is maradjon pénz. A munkatársaknak nem kell gyakran megszakítani a munkát, hogy újabb tekercset hozzanak, nem zökkennek így ki. Persze azt is nagyon jó néven veszik majd, hogy mivel a kézi előnyújtott sztreccsfólia tekercs súlya kisebb, kevésbé fáradnak el.

Minőség és mennyiség

Persze az önmagában nem elítélendő, hogy olcsóbb csomagolást, azaz olcsóbb csomagolóanyagokat keres egy vállalkozás. Ám a megfelelő anyagok és beszerzési helyek megtalálásához résen kell lenni, mert a sztreccsfóliák esetében például, ha azonos súlyú, de jóval hosszabb fóliát lehet beszerezni, akkor nyilvánvalóan sokkal jobban jár a vevő: több terméket kap.

Az előnyújtott fólia általában sokkal jobb minőségű alapanyagból készül, mint az “átlagos”. 5-6-7-8-9 mikron vastagságban is kapható. Persze minden vállalkozás maga tudja a legjobban meghatározni, hogy számára melyik sztreccsfólia a legmegfelelőbb. Az előnyújtott fóliában az a különleges, hogy nem kell a felhordásnál pluszban megnyújtani és nem is kell azzal több fordulatot tenni a rakat körül. Éppen emiatt a felhasznált anyag mennyisége kisebb. Egy-egy rakat esetében nem kell sok, akár 100-120 gramm is elegendő lehet hozzá.

Csak egy kis fejszámolás és a felhasználó máris rájön, hogy sokkal jobban járhat így. Csökkentheti a költségeket és mivel nincs felesleges anyaghasználat, még a környezetvédelemért is sokat tesz. A cséve nélküli sztreccsfólia használatakor még többet: nincs plusz hulladék.

Törj a csúcsra a csúcsfóliával

Tudtad, hogy már létezik egy nagyon jó minőségű olasz sztreccsfólia? A jó hír az, hogy a cadmas.hu oldalán meg is tudod rendelni. Csúcsfólia néven forgalmazzák ezt az új termékcsaládot. Több mint tíz a fóliatípusok száma, és igen széles a lehetséges vastagság tartománya is. Ez 5-50 mikronig terjedhet. Nem mindegy, hogy milyen anyagokat használsz fel a csomagolás során. Ha könnyebb, tartósabb és megbízhatóbb, emellett pedig még tovább is tart, akkor minden fél csak jobban jár.: könnyebb munka, kisebb súly, kevesebb üzemanyag-felhasználás, alacsonyabb költségek.

Sztreccsfólia beszerzésekor légy résen, válaszd a minőséget és valóban spórolsz majd így.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.