Ma már egyre nehezebb a gyerekeket kiszakítani a számítógép, tablet, konzol és okostelefon rabságából. Pláne, ha azt szeretnénk, hogy menjen ki a szabadba egy kicsit mozogni. Szerencsére ma már olyan különlegességek közül válogathatunk, mint a gyerek quad, cross motor és a mini pocket speed.

Egy mini motor, de a “nagyok” nyomdokában

Ha megnézzük a Szigetmotor mini pocket speed kínálatát, akkor elsőre fel se tűnik a különbség a felnőtt, normál motorokhoz képest. Ha jobban megvizsgáljuk a képet, akkor vehetjük észre, hogy ezek bizony jóval kisebbek, mint a nagyobb változatok. 

Természetesen még ez nem azt jelenti, hogy komolytalan játékszerekről van szó, hisz figyelemre méltó teljesítményre képesek anélkül, hogy a gyermekünk testi épsége miatt kellene aggódnunk.

Ha a tulajdonságait szeretnénk megnézni: 49 köbcentis, 2 ütemű, 1 hengeres és léghűtéses motor lapul benne. A teljesítménye 4,2 kW/6.500 rpm. A váltója automata, lánchajtásos, az üzemanyagtankba pedig másfél liter benzin fér. A fékek mechanikus tárcsafékek, a maximum sebessége pedig 30 km/h, így egyáltalán nem kell gyorshajtás vagy más probléma miatt aggódnunk.

A maximum terhelhetősége egyébként 35 kg, ami már önmagában jelzi, hogy ez a járgány bizony gyerekeknek készült. A jármű súlya mindössze 15 kg. Első ránézésre “igazi” motornak tűnik, de ahhoz, hogy a gyerekek biztonságosan és kényelmesen tudják használni, szükség volt a méret és a teljesítmény csökkentésére.

Miért jó ajándék a mini pocket speed?

Ennek segítségével szempillantás alatt kicsalogathatjuk a gyerekeket a “barlangjukból”, és garantáltan a szabadban szeretnének majd maradni. Az esetek többségében nem is akarnak leszállni róla, így a napi mozgásmennyiség miatt egyáltalán nem kell majd aggódni.

Mindezen felül a gyerekek sokkal hamarabb megtapasztalhatják, hogy milyen a vezetés, és felkészülhetnek majd arra, amikor a normál méretű járműveket kell irányításba venni. Ez értékes tapasztalatot jelent rövid és hosszú távon is, hisz a jogosítvány megszerzése is már szinte rutinból fog menni.

Teljesen biztonságos a legkisebbek számára is

3-4 éves kortól már nyugodtan lehet használni ezeket a járműveket. A biztonság miatt egyáltalán nem kell félni, hisz a használatuk nagyon egyszerű, nem fognak nagy sebességgel száguldozni (30 km/h a végsebesség). 

Természetesen megfelelő védőfelszerelésre szükség lesz, valamint az előírásokat, felhasználói utasításokat is be kell tartani. Ha erre a kettőre odafigyelünk, és megtanítjuk gyermekünknek a helyes használatot, akkor garantáltan nem lesz kellemetlen élményben részünk. Cserébe viszont önfeledt szórakozásban lehet része a kicsiknek, ami garantáltan felejthetetlen lesz számukra.

Többféle gyerekeknek való jármű érhető el, sőt felnőtt változatok is, így akár az egész család együtt mulathat. Nincs más hátra, mint vásárolni és megkezdeni a szórakozást!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.