Több búcsúlevelet is hagyott öngyilkossága előtt egy férfi a Vas megyei Pecölön. Egyet a házához közel eső villanyoszlopon helyezett el. A tűzoltók azonban már csak a holttestét találták meg.

Felcsaptak a lángok

A Vas megyei Pecöl községbe riasztották a tűzoltókat a hét elején. A lángok egy közel 100 négyzetméteres családi ház egyik szobájában csaptak fel a Kossuth Lajos utcában.

Izzó bútorok

A lánglovagok az ablaknak támasztott létrán keresztül jutottak be az épületbe, és vízsugárral oltották el az izzó bútorokat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem terjedt tovább a tűz

A tűz nem terjedt át sem a tetőre, sem a födémre, sem pedig a szomszéd házakra, így a lángok mást nem sodortak veszélybe.

Holttestet találtak

A munkálatok után a kormos és füsttel teli épületben azonban egy férfi holttestét is megtalálták.

Magára gyújtotta a házat

Az áldozat az ott élő 76 éves nyugdíjas volt, aki saját maga gyújtott bent tüzet, méghozzá nem is egy, hanem egyszerre több szobában. 

Több búcsúlevelet is írt

Az elkeseredett férfi tette nem volt előzmények nélküli, amit alátámaszt, hogy a nyugdíjas az eset előtt több búcsúlevelet is írt, utolsó üzenetei egyikét pedig még a háza előtti villanyoszlopra is kifüggesztette – írta meg a A 112press.hu.

Időben megfékezték a lángokat

Fotó: Katasztrófavédelem

Benzinnel locsolta fel a konyhát

A Kékvillogó.hu írt róla, hogy idén áprilisban egy dunaföldvári férfi részegen gyújtotta fel a házát, miután fellocsolta a konyhát benzinnel. A házban rajta kívül még ketten voltak, egyikük a gyújtogatóval együtt még ki tudott menekülni, a tettes unokaöccse viszont bennégett a házban. A Kékvillogó.hu legfrisseb híreit ide kattintva érted el!

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: a kiégett ház. Fotó: Katasztrófavédelem