Belehalt a fájdalomba a csányi nagypapa, miután unokáját agyonnyomta az óvodai mászóka. A kislány halála óriási felháborodást keltett a községben. Két embert gyanúsítanak a kislány halálával kapcsolatban.

Nem tudták feldolgozni

A 6 éves Mercit hófehér koporsóban temették el. Három év telt el, de a családja nem tudta még feldolgozni a kislány halálát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Belehalt a fájdalomba

Azt beszélik, a gyerek édesapjának idegei tönkrementek, a nagypapája pedig belehalt a fájdalomba. Szívinfarktust kapott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Infarktust kapott

„Utána négy hónappal a férjem is meghalt, nem tudta feldolgozni, hogy elvesztettük a kislányt” – mondta a nagymama.

A fejére zuhant a faszerkezet

A kislány abba halt bele, hogy a nehéz faszerkezet a fejére zuhant. Sokáig próbálták megmenteni, de nem tudták. 

Áthelyezték a mászókát

A családnak segítő jogász kiderítette: a mászókát a baleset előtt áthelyezték, a támasztékul szolgáló létrákat pedig elvették mellőle.

Több szabályt is megszegtek

Ezen kívül több szabályt is megszegtek. Például azt, hogy nem betonba rögzítették a mászókát, és a karbantartását is elhanyagolták.

Időzített bomba

A korhadt, fából készült játék tulajdonképpen egy időzített bombává vált – számolt be róla a Tények.

Két gyanúsított

Két embert gyanúsítanak a kislány halálával kapcsolatban. Az egyik Csány polgármestere, a másik pedig a település korábbi jegyzője.

Lincshangulat

A tragédia után napokig lincshangulat uralkodott a községben, mindenki a polgármester lemondását követelte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a játszótér. Fotó: police.hu