A folyón sodródó motorcsónakról egy vízbe ugró, zavart nőt mentettek ki a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei Budapesten. Kiderült, hogy a hajót elkötötte.

Bejelentés érkezett

A Római-partról érkezett bejelentés október 23-án délelőtt arról, hogy egy motorcsónak sodródik a vízen, rajta egy segítségért kiabáló nővel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyorsan a helyszínre értek

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajója perceken belül a helyszínre ért, és nem mindennapi dolgokat tapasztalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vízbe vetette magát a nő

Egy nő, miután meglátta a rendőröket, a vízbe vetette magát a motorcsónakról.

Sikerült a mentés

A hölgyet a vízirendészek mentették ki a folyóból, és a sodródó motorcsónakot is a kikötőbe vontatták.

Ittasnak tűnt a hölgy

A zavart, ittasnak tűnő fiatal nő összefüggéstelenül beszélt, a nevét sem árulta el. 

Sikerült azonosítani

A 26 éves váci lakost a rendőrök a nyilvántartás alapján azonosították. A mentőszolgálat munkatársai ellátásra kórházba vitték, ahol vér- és vizeletmintát is vettek tőle.

Budakalászról vitte el a hajót

Az eddigi információk szerint a nő egy budakalászi kikötőből kötötte el a benne hagyott indítókulccsal ott álló hajót, amit a tulajdonos még aznap visszakapott.

Eljárás indulhat

A rendőrség eljárást indított a nő ellen a történtek miatt a furcsa motorcsónakozás miatt – írta a Blikk. A mintavétel eredményének függvényében ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is számon kérhetik majd az elkövetőt.

Drámai képsorok az öngyilkosjelölt mentéséről

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt október 17-én este a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreit a Margit hídra riasztották, mert egy lány a Dunába akarta vetni magát. A fiatal már a korláton kívül ült, egy arra járó férfi tartotta vissza őt, míg meg nem érkezett a segítség. A mentésről akkor felvétel is készült, majd újabb drámai képsorok láttak napvilágot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív.