Minden nap látogatják a szülei azt a 21 éves nőt, aki egy súlyos autóbaleset részese Berhidánál. A fiatal anyuka nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is. Jelenleg gépek tartják életben.

Fának csapódtak

A Kékvillogó.hu írt róla, hogy a lány és udvarlója nagyon durva balesetet szenvedett: autójuk fának csapódott a Berhidát és Pétfürdőt összekötő úton.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az udvarló

Az ütközés erejétől a kocsi kettészakadt, a sofőrt és utasát mentőhelikopter szállította kórházba. Az autót vezető férfi életéért órákon át küzdöttek az orvosok, de végül belehalt sérüléseibe. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életmentő műtét, kóma  

A 21 éves édesanya nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is. Azóta túl van egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje, egy darabig kómában volt. 

Kettészakadt az autó

Forrás: deltahirek.hu

Csoda, hogy az egyikük túlélte

Forrás: deltahirek.hu

Minden nap látogatják

„Minden nap megyünk hozzá a kórházba, órákon keresztül beszélünk hozzá – mondta László, Ketti édesapja a Borsnak. – Én úgy veszem észre, hogy a szemével ő is beszél hozzám, látom, hogy követi az ápolók mozgását, van kéz- és lábmozgás, de az orvosok szerint ez nem tudatos.”

Nem biztatják semmi jóval  

Az orvosok nem biztatják semmi jóval a családot. Szerintük még az sem biztos, hogy valaha rendbe jön a fiatal anyuka. Kétoldali tüdőgyulladással hozták át Győrből Székesfehérvárra, gégemetszést hajtottak végre rajta, jelenleg lélegeztetőgép segíti a légzésben.

Édesanyját keresi a gyermek

A fiatal anyuka Sárkeresztúron élt a szüleivel, ott nevelte másfél éves kislányát. A gyermek egyre többször hívja édesanyját, de mindenki úgy látja jobbnak, ha nem viszik be hozzá a kórházba.

Anyagilag is padlón

A család nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is padlóra került. A szülőknek megszűnt a munkája a kórházi látogatások miatt, és a kislánnyal is ők foglalkoznak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu