Hazavitte fia hamvait az a gyászoló édesanya, akinek fia a ceglédi fogdán vetett véget saját életének. Krisztiánt édesanyja jelentette fel, miután feltörte a család autóját. Emiatt került a 26 éves férfi a  rendőrségi fogdára.

Véget vetett az életének

Amint arról a Kévillogo.hu is beszámolt, a ceglédi rendőrség fogdáján kioltotta saját életét idén nyáron egy 26 éves férfi. Krisztián, a 72 órás fogdából szabadult volna, de azt már nem várta meg. Kötelet sodort lepedőjéből és felakasztotta magát.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A mentők sem tudták megmenteni az életét

A hivatalos vizsgálat szerint őrszemélyzet nem követett el mulasztást. A szabályzatnak megfelelő időközönként benéztek az egyszemélyes zárkában fogva tartott férfihoz, és amikor észlelték a bajt, azonnal megkezdték az újraélesztést és a mentőket is értesítették. Hiába érkezett hamar a segítség, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Édesapja elzavarta otthonról

„Krisztián, vagy ahogy mi becéztük, Lütyő jóravaló gyerek volt, de elkövetett néhány hibát az életben. Olykor nyugtatókat szedett vagy drogozott, alig dolgozott, pedig elintéztem neki, hogy térköveket rakhasson az építkezés mellett, ahol most biztonsági őr vagyok. Az édesapja nem bírta nézni a dologtalanságát, ezért három hónappal ezelőtt elzavarta otthonról” – mondta a tragédia után a gyászoló édesanya.

Magát okolja az édesanyja

Ezután Krisztiánt egyik bátyja fogadta be. Az édesanyja magát okolja azért, amiért a 26 éves fiúnak ilyen tragikus körülmények közt ért véget az élete.  

Anyja jelentette fel

Krisztián azért került fogdába, mert feltörte a család autóját, édesanyja pedig feljelentette. A rendőrök elfogták a férfit, majd kiderült, több feljelentés is érkezett ellene. A tragédia után Melinda magát is okolta azért, amiért Krisztián véget vetett életének.

Nehézkes volt a temetési engedély megszerzése

Az anya azt állítja, Krisztián holttestét hetekig nem adták ki a családnak, és azt sem engedték meg, hogy megnézzék elhunyt szerettüket. Majd a temető hütőkamrájában el tudott búcsúzni fiától, de állítása szerint a holttest meztelen volt.

Otthon őrzi a hamvakat

Amikor végre megkapták az engedélyt a temetésre, a férfit elhamvasztották, majd az urnát hazavitték. „Ma is itt őrizzük Krisztiánt, így úgy érezzük, hogy velünk van. A fájdalmunk persze nem múlik, amit még a bizonytalanság is fokoz. Tudni szeretnénk, hogy pontosan mi történhetett a gyermekünkkel. Elvileg rendszeresen ellenőrizniük kellene az őrizeteseket, de a jelek szerint ezt a feladatot nem végezték elég alaposan” – mondta a Borsnak az édesanya.

Négy gyermeke gyászolja

Melinda egyelőre nem tudja, hol tart a nyomozás. Korábban arról beszélt, szeretné, ha Krisztián hamvait majd az ő hamvaival együtt temetnék el. Krisztiánt élettársa és négy gyermeke gyászolja. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Ceglédi Rendőrkapitányság – Forrás: police.hu