Jól ment a drogbiznisz a több állampolgársággal is rendelkező férfi lakásában, míg a rendőröknél valaki fel nem dobta. Megérkeztek a nyomozók és rengeteg kábítószert és pénzt találtak Budapesten a 7. kerületi lakásban. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Rajtaütés a belvárosban

Profitálónak indult annak a tunéziai állampolgárnak a drogbiznisze, akinek a lakásán november 24-én délelőtt ütöttek rajta az erzsébetvárosi rendőrök és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kábítószer az éjjeli lámpában

A nyomozók a férfi 7. kerületi lakását átkutatva az éjjeli lámpában 70 gramm kábítószergyanús fehér port találtak. Az elsődleges szakértői vélemény alapján kokain volt.

Itt a lámpába dugott kokain

Forrás: Rendőrség

Hasis a csokik között

A csokik között 31 gramm hasisgyanús anyagot, továbbá azok porciózásához szükséges mérleget, tasakokat, telefonokat, valamint a szekrény alatt több mint kétmillió forintot találtak. 

2 millió forint

A rendőrség szerint a lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke meghaladhatja a kétmillió forintot.

3 személyazonosság

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető három személyazonosságot is használt Magyarországon, így az eljárásban az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság is közreműködött.

Rácsok mögött

A 37 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az elfogásról készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból