Emberölés kísérlete miatt tartóztatták le azt a férfit, aki az autójával akarta halálra gázolni a válófélben lévő tiborszállási nejét 2021. február 25-én este. A nő ugyan még időben észrevette az autót, de így is megsérült, a rendőrök rövid időn belül elfogták a tettest.

Boldog házasok voltak

20 éve voltak házasok, boldog kapcsolatban éltek, és még két közös gyermekkel is megajándékozták egymást, a kapcsolatuk mégis megromlott, mivel a férfi beleszeretett egy fiatalabb nőbe. A szerelmes férj nem tudott dönteni a felesége és az új nő között, ami végül a felesége és a két gyermekük életét mérgezte meg – írja a FrissMédia.

Tiborszálláson éltek

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beadta a válópert

A férfi öt évig élt a feleségével se vele, se nélküle kapcsolatban, amit végül a feleség megunt, és beadta a házasság bontási kérelmét.  A békítő meghallgatás eredménytelenül zárult le, ezért a bíróság áprilisra tűzte ki a tárgyalást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött a távoltartási végzés

Mivel a férj eközben folyamatosan zaklatta és fenyegette a nejét, ellene négy alkalommal is távoltartási végzést hoztak. Az intézkedésre azért is volt szükség, mert a férfi meg is verte a nőt, sőt egy alkalommal, 2020 karácsonyán Molotov-koktéllel akarta felgyújtani a közös házukat. Akkor az asszony és a két gyermek elmenekült. EZ IS ÉRDEKELHET: Ittasan, jogsi nélkül balesetezett a rendszám nélküli autóval – ez vár most a férfira

Meghosszabbították a végzést

Az újabb távoltartási végzés 26-án járt volna le, azonban a bíróság újra meghosszabbította az intézkedést. A teljesen érthető ítélettel azonban a férfi nem elégedett meg, és bosszút esküdött: „ma éjjel megdöglesz”.

Autóval indult felesége után

2021. február 25-én, este épp a munkájából tartott hazafelé a férjétől válófélben lévő tiborszállási nő, aki amikor a házhoz ért, furcsa motorhangra lett figyelmes. Az asszony azonnal felismerte a párjával közösen vett autó hangját, de a sötétség miatt nem látott semmit, az autó pedig nem volt kivilágítva. Az autó nagy sebességgel elindult. TRAGÉDIA: Halálos balesetet szenvedett a győri család: a rendőrök szemtanúkat keresnek

Felé hajtott

A nő csak az utolsó pillanatban vette észre, hogy férje ül a volán mögött, de a felismeréskor már rögtön ugrania is kellett, így csak az egyik lábát érte az ütközés, amitől könnyű sérülést szenvedett. EZT IS OLVASD EL: Fáradt volt a kamionos: a durva balesetben három ember halálát okozta

A ház felé menekült

Ezt követően a rémült nő a ház felé igyekezett, hogy mielőbb a kerítés mögött lehessen, mert a férje ugyan továbbhajtott, de visszafordult, és ismét gázt adott. Az asszonynak pont sikerült a kapun beérnie, éppen akkor, amikor a férj iszonyatos sebességgel becsapódott a kerítésbe. Mielőtt a férfi elhajtott volna, még egy utolsó kiabálás erejéig halálosan megfenyegette az asszonyt. EZT SE HAGYD KI: Bedrogozva balesetezett: elütött áldozatát a gázolás helyétől 30 méterre találták meg a rendőrök, a vétkes sofőr 6 évre börtönbe kerülhet

Elfogták a férfit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök a bejelentést követően elfogták a tiborszállási tartózkodási helyén az agresszív 45 éves férfit, aki távoltartás hatálya alatt támadt rá a feleségére. A nyomozók emberölés kísérletének megalapozott gyanújával H. S.-t gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. Ezt az illetékes bíróság el is rendelte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke