Lovakat mentettek a katasztrófavédők, miután felrobbant egy gázpalack vasárnap éjjel Budapesten, a 15. kerületben. A hétvégén, szintén Budapesten, egy csepeli büfében volt robbanás, ott 7-en sérültek meg. A 15. kerületi tűzesetről készült videót a cikk végén tudod megnézni.

Kigyulladt egy faház

Kigyulladt egy 100 négyzetméter alapterületű faház vasárnap éjjel Budapesten, a 15. kerületi Magyar utcában.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt a robbanás

Méteres lángokkal égett a ház

A budapesti tűzoltók nagy erőkkel érkeztek ki a tűz eloltására, több oldalról kezdték oltani a méteres lángokat, a műveleti szolgálat átvette a tűzoltás irányítását – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Két lovat mentettek ki

A Fővárosi Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két lovat is veszélyeztettek a lángok, őket a tűzoltók kimentették a tűz környezetéből. Egy PB gázpalackot is kihoztak az épületből. A tüzet öt támadó vízsugárral oltották el.

Disznók is voltak a közelben

A szomszédos épületben disznókat tartottak, a haszonállatok nem sérültek meg, őket folyamatosan hőkamerával ellenőrizték a tűzoltók.

A szomszéd utcában találták meg a palackokat

A tűzben egy gázpalack felrobbant, azt a bevetés helyszínétől egy utcával arrébb találták meg.

Felrobbant a büfé

Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon beszámolt, péntek délután egy robbanás miatt tűz ütött ki Csepelen, a Kossuth Lajos utcában, egy gyorsbüfénél. A tűz miatt négy embert, köztük két gyermeket szállítottak kórházba. 

Heten sérültek meg

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a csepeli tűzesetben heten sérültek meg, és a mentőszolgálat négy embert vitt kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A Fővárosi Katasztrófavédelem az alábbi videót tette közé a 15. kerületi tűzről

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: youtube.com