Lopás miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki t azzal vádolnak, hogy dorogi és esztergomi üzletekből lopott. Legutolsó lopása alkalmával azonban a személyzet tetten érte, és az üzlet ajtaját bezárta, így a tolvaj bennrekedt az eladótérben, erről videó is készült, melyet a cikk végén nézhetsz meg.

Parfümöt lopott

Az ügyészségi vádirat szerint a férfi tavaly augusztus 7-én besétált az esztergomi üzletbe, ahonnan ellopott egy 8.000 forint értékű parfümöt, azt a ruházatába rejtette, majd kivitte a boltból. Ugyanakkor a férfi nem állt le, és egy hónappal később visszatért lopni az üzletbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Esztergomi üzletből lopott

Ismét lopott

2020. szeptember 3-án tért vissza az üzletbe a tolvaj, aki ezúttal egy 10 ezer forintos parfümöt rejtett a ruházatába, azonban a lopást észrevették az eladók. Ezt követően a férfi el akarta hagyni a helyszínt, de az üzlet alkalmazottjai elektronikusan lezárták az ajtót, és felszólították a férfit a termék visszaadására. Az elkövető ekkor elővette ruházatából az ellopott parfümöt.

Friss

Korábban is lopott

Mint kiderült, a férfi 2020. július 18-án egy dorogi üzletből kétszer whisky-t, 2020. július 19-én egy dorogi boltból mosóporkapszulát, egy harmadik dorogi boltból 2020. július 26-án, 2020. július 28-án és 2020. július 29-én összesen 8 üveg, 47.952 forint értékű whisky-t lopott.

Már ült börtönben

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a férfi többszörös visszaeső, akit 2017-ben a bíróság különös visszaesőként elkövetett lopás miatt 3 évre börtönre ítélt, amelyből a férfi 2019. május 16-án feltételes kedvezménnyel szabadult.

Ez is érdekelhet

Ez lehet a büntetése

A dorogi rendőrség nyomozását követően az ügyészség a két ügy egyesítését indítványozta, valamint azt, hogy az Esztergomi Járásbíróság ítélje a férfit fegyházbüntetésre, közügyektől eltiltásra, továbbá 55.592 forint összegű vagyonelkobzásra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az üzletben rekedt tolvaj

Kiemelt kép: Részlet az ügyészség videójából