A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki a vád szerint  locsolkodásért italt és cigarettát várt cserébe, de mivel nem kapott, nekiesett a házigazdának.  

Erősen ittas volt

A vádirat szerint, a vádlott 2021. április 5-én – húsvét hétfőn – erősen ittasan, Sajókazán felkereste egy férfi ismerősét azért, hogy annak élettársát meglocsolja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem kapott se cigit se italt

A vádlott miután meglocsolta a nőt, számon kérte az ismerősét, hogy miért nem kínálja meg őt cigarettával és itallal. Mikor a férfi közölte, hogy italt és cigarettát sem tud adni, a vádlott sértegetni kezdte.

Távozásra szólították fel

Ekkor a házigazda kérte a vádlottat, hogy távozzon és kikísérte a lakásból az utcára. FRISS! Saját gyermeke életét is veszélybe sodorta a 19. kerületben busz előtt büntetőfékező férfi – Csak ezen múlt, hogy nem történt tragédia – videó

Ököllel ment neki ismerősének

A vádlott azonban hirtelen visszafordult és előbb verekedésre hívta fel, majd ököllel megpróbálta megütni ismerősét. A férfinak sikerült a támadást elhárítania, a földre vitte és lefogta a vádlottat.

Meg is harapta

Azonban mikor – arra számítva, hogy már megnyugodott – elengedte, a vádlott ismét támadásba lendült és megharapta a vállán, majd állon rúgta a házigazdát, végül szitkozódva távozott a helyszínről. EZ IS ÉRDEKELHET: Begyógyszerezte, majd zacskót húzott az élettársa fejére a nő, a holttestet pedig elásta a házuk kertjébe

Megsérült

A megtámadott férfi a vádlott bántalmazása következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt nem terjesztett elő.

Erőszakos

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Többszörös visszaeső

A járási ügyészség a büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek férfival szemben elzárás büntetés kiszabására tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció