Megkéselte egyik ápolóját egy beteg a miskolci kórházban. Az egészségügyi dolgozói olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meg kellett műteni.

Megkéselte az ápolónőt

Megkéselte az ápolónőjét egy beteg  a miskolci kórházban. A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 69 éves nővel szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

A betegágynál késelt

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyanúsított egy műtét miatt tartózkodott az egészségügyi intézményben. A kórház egyik ápolónője csütörtök délután a betegágyában látta el az asszonyt, aki megszúrta egy késsel, amikor elfordult tőle.

Megműtötték az ápolót

A súlyos sérülést szenvedő ápolónőt azonnal megműtötték. A kihallgatások és adatgyűjtések jelenleg is folyamatban vannak.

Betegtársára támadt a pszichiátrián

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, 2021. május 9-én egy budapesti kórház pszichiátriai részlegén egy ott kezelt férfi támadt rá egy női betegtársára, a megalapozott gyanú szerint minden előzmény nélkül bántalmazta.

Akár meg is ölhette volna

” A sértett könnyebben sérült, az elkövetés eszköze, módja, a támadott testtájék és egyéb körülmények alapján azonban a gyanúsított cselekménye emberölés bűntett kísérlete megalapozott gyanújának megállapítására alkalmas.” – írta a rendőrség.

Támadás a Honvédkórházban

Március 15-én, a Honvédkórház Covid osztályán támadt rá betegtársára egy férfi, 30-szor szúrta fejen betegtársát. A nő pár nappal ezután meghalt.

Halálos sebek a beteg nőn

A kínai férfit a támadás előtt nemsokkal vették le a lélegeztetőgépről. Ezután kezdett őrjöngeni, több beteget is megtámadott. Végül egy lélegeztetőgépen fekvő 54 éves nőt szurkált össze egy sebészollóval.

Meghalt az 54 éves tanárnő

Az egykori tanárnő olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy néhány nap múlva meghalt. A támadás után a folyosón elfogták az őrjöngő férfit a biztonsági őrök. A dulakodásban az egyik őr is megsérült.

Pszichiátriára vitték

A férfit a rendőrök egy közeli pszichiátriára szállították a támadás után, ám az állapota miatt nem tudták gyanúsítottként kihallgatni, ugyanakkor közölték vele, hogy gyanúsítják és őrizetbe vették. Letartóztatását március 16-án elrendelte a bíróság, fogvatartás helyéül Büntetés-végrehajtás Központi Kórházát jelölték meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció